Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

UFO: Αξιωματούχος των ΗΠΑ αποκαλύπτει ότι έχουν εντοπιστεί αντικείμενα με ανεξήγητες κινήσεις

UFO: Αξιωματούχος των ΗΠΑ αποκαλύπτει ότ...

ΔΕΙΤΕ τι έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Οι δορυφόροι στις ΗΠΑ έχουν εντοπίσει πολύ περισσότερα περιστατικά σχετικά με την ύπαρξη άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενων αντικειμένων ή UFO, από όσα έχουν δημοσιοποιηθεί, όπως αποκαλύπτει κορυφαίος Αμερικανός αξιωματούχος.

Σύμφωνα με τον Guardian, ο πρώην Διευθυντής Εθνικής Νοημοσύνης του Ντόναλντ Τραμπ, Τζον Ράτκλιφ, μιλώντας στο Fox News, είπε ότι υπάρχουν πολύ περισσότερα φαινόμενα από αυτά που έχουν δημοσιοποιηθεί.

Μάλιστα έκανε λόγο για αντικείμενα που έχουν εντοπιστεί από πιλότους του ναυτικού ή της πολεμικής αεροπορίας ή έχουν ληφθεί από δορυφορικές εικόνες, τα οποία εμπλέκονται σε ενέργειες που είναι δύσκολο να εξηγηθούν, με την υπάρχουσα τεχνολογία, προσθέτοντας ότι μπορεί να ταξιδεύουν με ταχύτητες που υπερβαίνουν το φράγμα του ήχου χωρίς να προκαλούν ηχητική έκρηξη.

Μάλιστα ο ίδιος αναφέρθηκε σε μία επικείμενη έκθεση, που θα περιγράφει λεπτομερώς τι έχει παρατηρήσει η κυβέρνηση των ΗΠΑ και η οποία αναμένεται να δημοσιευθεί μέχρι τις αρχές Ιουνίου.

Η επικείμενη έκθεση θα εκδοθεί από το υπουργείο Άμυνας και τις υπηρεσίες πληροφοριών. Όπως ανέφερε ο Ράτκλιφ όταν εντοπίζεται ένα μη αναγνωρισμένο εναέριο φαινόμενο, οι αναλυτές προσπαθούν να το εξηγήσουν ως πιθανή καιρική διαταραχή ή άλλο θέαμα ρουτίνας.

«Μερικές φορές αναρωτιόμαστε αν οι αντίπαλοί μας έχουν τεχνολογίες που είναι πιο μακριά από ό, τι νομίζαμε ή συνεδητοποιούμε. Αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις, όπου δεν έχουμε καλές εξηγήσεις για μερικά από τα πράγματα, που έχουμε δει. Το πιο υγιές θα ήταν να δημοσιεύονταν όσες το δυνατόν περισσότερες από τις πληροφορίες, που κατέχουμε» σημείωσε.

Ερωτηθείς για το πού εντοπίστηκαν τα μη αναγνωρισμένα φαινόμενα, ο Ράτκλιφ ότι αυτά έχουν παρατηρηθει σε όλο τον κόσμο. «Πολλαπλοί αισθητήρες αντιλαμβάνονται αυτά τα πράγματα. Είναι ανεξήγητο φαινόμενο και στην πραγματικότητα υπάρχουν αρκετά περισσότερα από όσα έχουν δημοσιοποιηθεί» σημείωσε.

 

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις