Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ν. Καραθανασόπουλος: Ακέραιη η ευθύνη της κυβέρνησης για το κλίμα βίας και αυταρχισμού

Ν. Καραθανασόπουλος: Ακέραιη η ευθύνη τη...

"Στόχος με το κλίμα αυταρχισμού να διασπείρει τον φόβο στον κόσμο" ανέφερε ο Αχαιός βουλευτής

«Είναι ακέραιη η ευθύνη της κυβέρνησης για το κλίμα βίας και αυταρχισμού που πάει χέρι-χέρι με την αντιλαϊκή πολιτική που κλιμακώνεται. Και το λέμε αυτό γιατί τα επεισόδια στη Ν. Σμύρνη έχουν ξανασυμβεί και στο παρελθόν και αλλού. Είναι μια απρόκλητη αστυνομική βία και μάλιστα η κυβέρνηση καλύπτει και τον χαφιεδισμό ο οποίος αναπτύχθηκε και με τις τοποθετήσεις του κ. Κυρανάκη» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος, σε σημερινή του παρέμβαση στον τ/σ «Σκάϊ».

«Στόχος της κυβέρνησης», ανέφερε ο Ν. Καραθανασόπουλος, είναι «με το κλίμα αυταρχισμού να διασπείρει τον φόβο στον κόσμο και να τον κλείσει στο σπίτι και να περάσει αντιλαϊκά μέτρα».

Σημείωσε πως η κυβέρνηση «κρύβει τις εγκληματικές ευθύνες για τη διαχείριση της πανδημίας πίσω από την ατομική ευθύνη και ενώ το δημόσιο σύστημα Υγείας έχει καταρρεύσει, δεν κάνει προσλήψεις και δεν προχωρά σε επίταξη του ιδιωτικού τομέα, χωρίς παζάρια και αποζημιώσεις».

Όπως είπε ο Ν. Καραθανασόπουλος, «επί ένα χρόνο η κυβέρνηση δεν πήρε μέτρα ούτε στα ΜΜΜ, ούτε στους μεγάλους χώρους εργασίας» και υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση «πρέπει να βρει απέναντί της την οργανωμένη απειθαρχία».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις