Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Άγγελος Τσιγκρής εγκαινιάζει μια νέα μορφή επικοινωνίας με τους πολίτες της Αχαΐας

Ο Άγγελος Τσιγκρής εγκαινιάζει μια νέα μ...

Θα επικοινωνεί διαδικτυακά με τους πολίτες

 βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής, από αυτή την Κυριακή 7.3.2021 και ώρα 8.30 μμ, εγκαινιάζει μια νέα εβδομαδιαία μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας (από τα social media) με τους πολίτες της Αχαΐας.

Συγκεκριμένα, ο Αχαιός βουλευτής κάθε Κυριακή την ίδια ώρα θα επικοινωνεί διαδικτυακά με τους πολίτες του νομού μας και θα τους ενημερώνει για τις κοινοβουλευτικές του δράσεις και πρωτοβουλίες της προηγούμενης εβδομάδας.

Η πρώτη διαδικτυακή ενημέρωση θα λάβει χώρα την Κυριακή 7.3.2021 και ώρα 8:30 μμ και θα παρουσιαστούν τα ακόλουθα:
1. Ερώτηση που κατέθεσε προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης για την αλλαγή του ποινικού πλαισίου που αφορά στα εγκλήματα σεξουαλικής βίας και το αίτημά του για αύξηση των ποινών για τους βιαστές παιδιών.
2. Ερώτηση που κατέθεσε προς τον Υπουργό Οικονομικών για την ανάγκη στήριξης του κλάδου των ενοικιαστών σχολικών κυλικείων. 

3. Ερώτηση που κατέθεσε προς την Υπουργό Παιδείας για την παραμονή του Τμήματος Φυσικοθεραπείας στο Αίγιο. 

Τέλος, ο Αχαιός βουλευτής και καθηγητής της Εγκληματολογίας θα σχολιάσει το ζήτημα των ημερών, που αφορά τις καταγγελίες δεκάδων θυμάτων σεξουαλικής βίας και κακοποίησης._
___________________


Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις