Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Επιβεβαιώνει, μετά τον σάλο, το πάρτυ στην Γεννηματά η αστυνομία! Πηδούσαν από τα παράθυρα

Πάτρα: Επιβεβαιώνει, μετά τον σάλο, το π...

Το κορωνοπάρτι κατέκλυσε τα social media

Με καθυστέρηση τριών και πλέον ωρών και ενώ τα βίντεο με το ξέφρενο πάρτι στην οδό Γεωργίου Γεννηματά στην Πάτρα είχαν κατακλύσει τα social media και απασχολούν τα ΜΜΕ της περιοχής έχοντας γίνει ήδη talk of the town, η ΕΛ.ΑΣ. η οποία μέχρι πρότινος διέψευδε το συμβάν, αυτή τη στιγμή το επιβεβαιώνει εμμέσως πλην σαφέστατα, δηλώνοντας όχι μόνο ότι ειδοποιήθηκαν για το πάρτι αλλά και ότι πήγαν στο σημείο χωρίς όμως να καταφέρουν να εντοπίσουν τους νεαρούς, τους οποίους ωστόσο είδαν να φεύγουν!

Πάτρα: Μυστήριο με εικόνες ξέφρενου κορωνοπάρτι 200 ατόμων ξημερώματα Κυριακής που φιγουράρει σε stories και αναρτήσεις- ΒΙΝΤΕΟ

Ενώ λοιπόν στην αρχή από την ΕΛ.ΑΣ. αναφερόταν με απόλυτη βεβαιότητα στο thebest.gr ότι «η τοπική αστυνομία δεν έλαβε καμία καταγγελία για κορωνοπάρτι ούτε καταγράφηκε να διαπιστώθηκε κατά τη διάρκεια νυχτερινών περιπολιών και ελέγχων, από αστυνομικούς, να γίνεται κάποιο πάρτι», στη συνέχεια μας έκανε γνωστό ότι «υπήρξε σήμα για συγκεντρωμένα άτομα στην οδό Δημοκρατίας (βρίσκεται πολύ κοντά και διασταυρώνεται με την οδό Γεννηματά), αλλά οι αστυνομικοί πήγαν και δεν εντόπισαν εκεί τίποτα. Είδαν όμως να απομακρύνονται νεαροί από την οδό Γεννηματά!».

Θυμίζουμε ότι σε λεζάντες των σχετικών αναρτήσεων οι συμμετέχοντες τρολάρουν την αστυνομία, γράφοντας: "Συνεχίζουμε ακάθεκτοι" με ένα emoji που δείχνει έναν αστυνομικό, ενώ σε μία φωτογραφία που ανέβασε κάποιος από τους συμμετέχοντες, φαίνονται περιπολικά της αστυνομίας ενώ υπάρχει και σχόλιο που τη συνοδεύει... "Ας τους πει κάποιος να φύγουν". 

Την ίδια στιγμή οι καταγγελίες, τα βίντεο και οι μαρτυρίες είναι δεκάδες, χαρακτηριστικά αναφέρει στο thebest.gr αυτόπτης μάρτυρας ότι πηδούσαν από τα παράθυρα οι συμμετέχοντες, ενώ η καθυστερημένη παραδοχή της αστυνομίας ότι έφτασε δίπλα στο πάρτι, δεν το εντόπισε αλλά είδε τους νεαρούς να το σκάνε από τα χωράφια ανενόχλητοι εγείρει πολλά ερωτηματικά, τόσο για τον τρόπο ενημέρωσης των δημοσιογράφων όσο και για τις κατευθύνσεις που έχουν δοθεί στην αστυνομία ως προς τον τρόπο διαχείρισης τέτοιων περιστατικών. Ας μην ξεχνάμε ότι την ίδια στιγμή επιδίδονται πρόστιμα π.χ. σε καρκινοπαθείς, Έκοψαν πρόστιμο σε ασθενή που πήγαινε για χημειοθεραπεία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις