Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στην τελική ευθεία για την 3η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας

Στην τελική ευθεία για την 3η Νομαρχιακή...

Το τριήμερο 5, 6 και 7 Μαρτίου

 

 

Η Νομαρχιακή Οργάνωση Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία βρίσκεται στην τελική ευθεία στην πορεία προς την 3η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη οι εργασίες της οποίας ξεκινούν την Παρασκευή 5 Μαρτίου.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: "Η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη και οι διαδικασίες σε επίπεδο οργανώσεων μελών πραγματοποιούνται σε ένα πρωτόγνωρο περιβάλλον, μέσα σε μια πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση και με την επιβολή σκληρών και αλλεπάλληλων λοκντάουν. Αυτό οδήγησε να προχωρήσουν οι διαδικασίες λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα προστασίας διαφύλαξης της ανθρώπινης ζωής. Αξιοποιούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι δυνατότητες που δίνει το διαδίκτυο, με τη χρήση των νέων τεχνολογιών και των τηλεδιασκέψεων.

Στη συντριπτική πλειονότητα των οργανώσεων μελών πραγματοποιήθηκαν δύο κύκλοι διαδικτυακών συνελεύσεων με ικανοποιητική συμμετοχή των κομματικών μελών τα οποία μετά από έναν πλούσιο και γόνιμο διάλογο και μέσα σε ένα συντροφικό κλίμα συναίνεσης ανέδειξαν τα νέα συντονιστικά όργανα των ΟΜ αλλά και τους 300 και πλέον Αντιπροσώπους για τη Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη.

Αξίζει σημειωθεί ότι η καμπάνια εγγραφής νέων μελών και η διαδικασία της ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία που ξεκίνησε σε πανελλαδικό επίπεδο από την Αχαΐα και την Πάτρα τον Οκτώβριο του 2019, με τη διήμερη παρουσία του Προέδρου Αλέξη Τσίπρα, οδήγησε στον αριθμητικό διπλασιασμό της οργάνωσης σε επίπεδο κομματικών μελών.  

Οι εργασίες της τριήμερης Νομαρχιακής Συνδιάσκεψης θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 5.3 το απόγευμα και θα ολοκληρωθούν το απόγευμα της Κυριακής 7.3. Η έναρξη των εργασιών θα έχει δημόσιο χαρακτήρα και θα προβληθεί με livestreaming από τη σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ ΑΧΑΪΑΣ στο Facebook (https://www.facebook.com/ syrizaaxaias).

Θα περιλαμβάνει ομιλία από τον Πάνο Σκουρλέτη, Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της ΚΟ και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, χαιρετισμούς από παραγωγικούς, οικονομικούς και κοινωνικούς φορείς της περιοχής μας, παρεμβάσεις από τους Βουλευτές Αχαΐας Σία Αναγνωστοπούλου και Κώστα Μάρκου, την παρουσίαση του απολογισμού - προγραμματισμού της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας από τον Μιχάλη Σιδηρόπουλο, Συντονιστή της Ν.Ε. Αχαΐας και χαιρετισμό από τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, Γραμματέα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας.

Οι επόμενες δύο ημέρες θα είναι αφιερωμένες σε τοποθετήσεις των συνέδρων – αντιπροσώπων που εκπροσωπούν τις τοπικές και κλαδικές οργανώσεις μελών της νομαρχιακής οργάνωσης Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Στο πλαίσιο της διήμερης συζήτησης θα παρέμβουν ο Νίκος Μπίστης, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και ο Μάκης Θεοφιλάτος, μέλος του Οργανωτικού Γραφείου της Κ.Ε. του κόμματος.

Πρόκειται για την κορυφαία πολιτική και οργανωτική διαδικασία προγραμματικής εμβάθυνσης, διαλόγου και ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην περιοχή."

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις