Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στον καταυλισμό Ρομά στον Ριγανόκαμπο ο Χ. Μπονάνος

Στον καταυλισμό Ρομά στον Ριγανόκαμπο ο ...

Μαζί με την Αντιδήμαρχο Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου Πατρέων Βίβιαν Σαμούρη, την Διευθύντρια Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Γεωργία Πλώτα

Μετά τον αποκλεισμό του καταυλισμού Ρομά στο Ριγανόκαμπο Πατρών, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μαζί με το Δήμο Πατρέων επωμίστηκαν την ευθύνη της σίτισης και παροχής όλων των αναγκαίων ειδών στους ανθρώπους που βρίσκονται στον καταυλισμό σύμφωνα και με σχετικό  έγγραφο της Πολιτικής Προστασίας,  όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Περιφέρειας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος μαζί με την Αντιδήμαρχο Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου Πατρέων Βίβιαν Σαμούρη,  την Διευθύντρια Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Γεωργία Πλώτα και άλλα στελέχη, παρέδωσαν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, ώστε να μην είναι αναγκασμένοι οι άνθρωποι αυτοί να φεύγουν από τον καταυλισμό για την  ανεύρεση των απαραίτητων για τη διαβίωσή τους ειδών.

Σε δήλωσή του ο κ. Μπονάνος τονίζει: «Είναι μια δύσκολη κατάσταση και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στο χειρισμό κοινωνικών ομάδων με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που παρουσιάζουν υψηλά κρούσματα. Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και διαβίωση».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις