Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Ιάσονας Φωτήλας για τα ΕΛΤΑ στο Διακοπτό, ειδικά ψηφιακά έργα και κτηματολόγιο

Ο Ιάσονας Φωτήλας για τα ΕΛΤΑ στο Διακοπ...

Συναντήσεις του βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και στον Υφυπουργό Γεώργιο Στύλιο

O Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποίησε επίσκεψη στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, όπου συναντήθηκε με τον Υφυπουργό για Ειδικά Ψηφιακά Έργα και το Κτηματολόγιο κ. Γεώργιο Στύλιο. Συνομίλησαν για το θέμα που αφορά τα υποκαταστήματα ΕΛΤΑ και ειδικότερα το κατάστημα της Αιγιάλειας στο Διακοπτό. Ο βουλευτής εξέφρασε την ανησυχία των κατοίκων της περιοχής ενώ ο αρμόδιος Υφυπουργός διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να κλείσει το κατάστημα των ΕΛΤΑ στο Διακοπτό και αναφέρθηκε επίσης στην εθελουσία έξοδο των υπαλλήλων που είναι εν εξελίξει.

Ο Ιάσονας Φωτήλας τόνισε ότι είναι αναγκαία η διατήρηση υποκαταστημάτων ΕΛΤΑ σε έδρες ορεινών δήμων και ιδίως στο Διακοπτό με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση όλων των συνταξιούχων της περιοχής μέσω των ΕΛΤΑ. Περαιτέρω έδωσε έμφαση στην παροχή ταχυδρομικών υπηρεσιών από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία με χαμηλό κόστος ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές.

Ο κ. Γεώργιος Στύλιος διαβεβαίωσε τον βουλευτή ότι σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών μεριμνούν ώστε το νέο οργανόγραμμα των ΕΛΤΑ να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες όλων των πολιτών.

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μέσω της εξυγίανσης του Οργανισμού επιδιώκει την αποτροπή του κλεισίματος και της υπολειτουργίας των καταστημάτων των ΕΛΤΑ.

Ο Ιάσονας Φωτήλας ευχαρίστησε τον κ. Γεώργιο Στύλιο για τη συνάντηση και αφού αντάλλαξαν απόψεις συμφώνησαν να βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με στόχο την αμοιβαία συνεργασία προς επίτευξη των κοινών τους στόχων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις