Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θρήνος στην Ηλεία για τον 25χρονο Φίλιππο- Ήταν η τελευταία βόλτα με την αγαπημένη του μηχανή

Θρήνος στην Ηλεία για τον 25χρονο Φίλιππ...

Τραγικό φινάλε στην άσφαλτο

Ήταν η τελευταία βόλτα με την αγαπημένη του μηχανή. Εκεί στη μεγάλη ευθεία, το δρόμο που ενώνει τη Γαστούνη με τα Καβάσιλα, το δρόμος που τελικά οδήγησε στον ουρανό τον 24χρονο Φίλιππο Σάμιο από τη Γαστούνη. Πλαγιομετωπική σύγκρουση, ακαριαίος θάνατος.

Πλαγιομετωπική σύγκρουση μηχανής με Ι.Χ. και ακαριαίος θάνατος – Η τελευταία βόλτα για τον Φίλιππο

Η Γαστούνη πενθεί. Ένα παιδί γεμάτο ζωή από μια αξιόλογη οικογένεια έχασε τη ζωή του. Οι γονείς του ο πατέρας του ο κ. Διονύσης, που εργάζεται στην 117 ΠΜ, η μητέρα του η κ. Λαμπρινή και οι δύο αδελφές του 17 και 25 ετών σε κατάσταση σοκ, αδυνατούσαν να πιστέψουν αυτό που συνέβη στην παλαιά Εθνική οδό. Έφυγε το χαμογελαστό παιδί. Ο Φίλιππος που ήταν φίλος με όλους.

Η κακιά ώρα

Ο 24χρονος Φίλιππος κινείτο με τη μηχανή του από Καβάσιλα προς Γαστούνη γύρω στις 5 χθες το απόγευμα. Περνά τη γέφυρα και λίγα μέτρα πιο κάτω παραμόνευε ο θάνατος.

Ένα όχημα τύπου τζιπ μάρκας Lada Niva που ρυμουλκούσε τρέιλερ κινείτο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Ο οδηγός του οχήματος όπου επέβαιναν συνολικά δύο άτομα επιχείρησε να στρίψει αριστερά σε χωματόδρομο. Εκείνη τη στιγμή συνέβη το μοιραίο. Τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά.

Η μοτοσικλέτα καρφώθηκε στην δεξιά μπροστινή πλευρά του Lada, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 24χρονος. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν σοκαρισμένοι και ειδοποίησαν την Τροχαία και ασθενοφόρα. Η σορός του 24χρονου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κ.Υ. Γαστούνης όπου απ’ έξω είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι. Εκεί εκτυλίχθηκαν συγκλονιστικές σκηνές. Οι δύο επιβάτες του Lada, 59 και 38 ετών αντιστοίχως που τραυματίστηκαν μεταφέρθηκαν στο Γ.Ν. Πύργου.

Πηγή:patrisnews

Η ανακοίνωση της αστυνομιας για το θανατηφόρο τροχαίο

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, το οποίο έλαβε χώρα χθες το μεσημέρι, στο 1ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Πατρών Πύργου.
Ειδικότερα, ημεδαπός άνδρας οδηγώντας αυτοκίνητο με συνεπιβάτη έναν ακόμη άνδρα, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 25χρονος ημεδαπός άνδρας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του δικύκλου.

Οι δυο άνδρες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν με σταθμό του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού ενεργείται προανάκριση για την πλήρη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις