Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Πάτρα στο πάρκο, όπως... Αμερική- Στον ήλιο λίγοι-λίγοι και με αποστάσεις

Η Πάτρα στο πάρκο, όπως... Αμερική- Στον...
Χριστακόπουλος Θάνος

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Νέες συνήθειες από ανάγκη έχουν αποκτήσει εδώ και αρκετούς μήνες οι Πατρινοί λόγω των απαγορεύσεων στην κυκλοφορία. Καφετέριες και μπαρ παραμένουν κλειστά κι έτσι, κυρίως οι νέοι αλλά και μεγαλύτεροι, δεν χάνουν την ευκαιρία να βρεθούν, να κοινωνικοποιηθούν, να επικοινωνήσουν και να γυμναστούν σε ανοιχτούς χώρους.

Ελάχιστες, δυστυχώς, οι επιλογές στην Πάτρα. Η πιο δημοφιλής είναι φυσικά το Νότιο Πάρκο, όπου, κάθε απόγευμα μέχρι τις 18:00, στήνεται κανονική γιορτή.

Το Πάρκο γεμίζει από κόσμο, που κάνει τον περίπατό του, τρέχει, παίζει στην παιδική χαρά, αθλείται με βόλεϊ, ρακέτες κ.α., κάνει ρόλερ σκέιτ και ποδήλατο, γυμνάζεται στα όργανα γυμναστικής ή απλά κάθεται στο γρασίδι κουβεντιάζοντας.

Η συντριπτική πλειοψηφία φορά τις μάσκες της, δεν λείπουν βέβαια και οι εξαιρέσεις. Επίσης είναι χαρακτηριστικό ότι, όσο αυτό είναι εφικτό, τηρούνται οι αποστάσεις και οι παρέες είναι χωρισμένες και δεν ανακατεύονται.

Νέα δεδομένα λοιπόν και νέες συνήθειες για να μην χάσουμε ο ένας τον άλλο. Συνήθειες που μας θυμίζουν εξωτερικό και μένει να φανεί αν ήρθαν για να μείνουν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις