Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επίθεση με γκαζάκια στη Zeus & Dione, την πρώην εταιρεία της Μαρέβας Μητσοτάκη

Φωτ. αρχείου

Φωτ. αρχείου

Μαξίμου: Εκεί οδηγεί η συστηματική στοχοποίηση

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τετάρτης στις Αρχές καθώς σημειώθηκε επίθεση με γκαζάκια στην πρώην εταιρεία ρούχων της Μαρέβα Μητσοτάκη, από την οποία έχει φύγει πριν από πέντε μήνες, αποχωρώντας από την επιχείρηση. Τα γραφεία βρίσκονται στην οδό Τάκη 6 στου Ψυρρή. Η εν λόγω εταιρεία είχε γίνει στόχος εμπρηστικής επίθεσης και στις 12 Φεβρουαρίου του 2018 την οποία είχε αναλάβει η σύμπραξη αμετανόητων αναρχικών.

 
Μαξίμου: Εκεί οδηγεί η συστηματική στοχοποίηση - Θρασύδειλοι τραμπούκοι

Το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας πως "Θρασύδειλοι τραμπούκοι έκαναν απόψε το βράδυ, επίθεση με γκαζάκια και βενζίνη στα γραφεία της εταιρείας Zeus+Dione, την οποία έχει ιδρύσει η σύζυγος του Πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. Από την επίθεση, που γίνεται για δεύτερη φορά, προκλήθηκε φωτιά και υλικές ζημιές. Εκεί οδηγεί η συστηματική στοχοποίηση. Ήρθε η ώρα να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. Η κυβέρνηση θα συνεχίσει αταλάντευτα το δρόμο της για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών με σεβασμό στο Κράτος Δικαίου".

Σημειώνεται πως η Zeus & Dione ήταν δημιούργημα της συζύγου του πρωθυπουργού. Η επαγγελματική σταδιοδρομία της κας. Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη άρχισε το 1996 από την Deutsche Bank. Το 2007 ίδρυσε την MG Capital Advisors SA και το 2010 την Eternia Capital.

Στον χώρο της μόδας μπήκε το 2012, μαζί με τη φίλη της Δήμητρα Κολοτούρα, ιδρύοντας τον οίκο Ζeus & Dione έπειτα από πρόταση του σεναριογράφου του "Κυνόδοντα", Ευθύμη Φιλίππου.

Θρασύδειλοι τραμπούκοι έκαναν απόψε το βράδυ, επίθεση με γκαζάκια και βενζίνη στα γραφεία της εταιρείας Zeus+Dione, την οποία έχει ιδρύσει η σύζυγος του Πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. Από την επίθεση, που γίνεται για δεύτερη φορά, προκλήθηκε φωτιά και υλικές ζημιές. Εκεί οδηγεί η συστηματική στοχοποίηση. Ηρθε η ώρα να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. Η κυβέρνηση θα συνεχίσει αταλάντευτα το δρόμο της για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών με σεβασμό στο Κράτος Δικαίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις