Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΔΕΥΑΠ: Eξυπηρέτηση στα γραφεία μόνο για κατεπείγουσες περιπτώσεις, μετά από ραντεβού

ΔΕΥΑΠ: Eξυπηρέτηση στα γραφεία μόνο για ...

Λόγω κορωνοϊού

Από την ΔΕΥΑΠ, ανακοινώνεται το εξής σχετικά με τον τρόπο συναλλαγής των δημοτών, μετά και τα νέα δεδομένα των περιοριστικών μέτρων, λόγω covid – 19:

Εκτιμώντας την νέα υγειονομική κατάσταση, με την εξάπλωση του Covid-19, ενημερώνουμε ότι από ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ,  15 Φεβρουαρίου 2021, η εξυπηρέτηση των καταναλωτών με φυσική παρουσία στα γραφεία της ΔΕΥΑΠ θα γίνεται ΜΟΝΟ για κατεπείγουσες περιπτώσεις και αποκλειστικά μετά από ραντεβού στο τηλέφωνο 2610 366100.

Επαναλαμβάνεται η έκκληση στους καταναλωτές να προχωρούν σε ηλεκτρονικές πληρωμές των λογαριασμών (εξόφληση η καταβολή έναντι), μέσω  e-banking, χρησιμοποιώντας τον ηλεκτρονικό κωδικό πληρωμής (RF) που αναγράφεται στο έντυπο του λογαριασμού.

Διευκρινίζεται ότι αν και σε κάθε λογαριασμό του καταναλωτή αναγράφεται διαφορετικός κωδικός ηλεκτρονικής πληρωμής, αρκεί η χρήση ενός εξ’ αυτών για να πραγματοποιηθεί η πληρωμή, αφού όλοι οι κωδικοί πληρωμής συμπεριλαμβάνουν το μητρώο του καταναλωτή.

 

Τέλος, για όλες τις υπηρεσίες του Πρωτοκόλλου, οι πολίτες μπορούν να αποστέλλουν –αφού τα σκανάρουν- τα δικαιολογητικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις