Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έμεινε ξαφνικά χωρίς ρεύμα και με σύζυγο ινσουλινοεξαρτώμενη

Πάτρα: Έμεινε ξαφνικά χωρίς ρεύμα και με...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Σε περιπέτειες μπήκε Πατρινός λόγω παλιού χρέους για το οποίο όπως καταγγέλλει δεν ήξερε πως υπήρχε

Μπροστά σε μια δυσάρεστη εξέλιξη βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Βαγγέλης Μαραγκός. Όπως καταγγέλλει μιλώντας στο thebest.gr σήμερα το πρωί έγινε διακοπή στην παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος, απροειδοποίητα και ενώ πληρώνει κανονικά τους λογαριασμούς του. Μάλιστα η γυναίκα του λαμβάνει ινσουλίνη και η ψύξη των δόσεων είναι απαραίτητη. Με μεγάλη του έκπληξη, περιγράφει, ανακάλυψε ότι η διακοπή αφορούσε μόνο εκείνον, δεν ήταν γενική και πως του είχαν αφήσει ειδοποίηση ότι αυτή οφείλεται σε χρέος.

Ο ίδιος τα τελευταία χρόνια ηλεκτροδοτεί την οικία του από ιδιωτική εταιρεία και επισημαίνει πως ανακάλυψε την ύπαρξη ενός παλιού χρέους στη ΔΕΗ για το οποίο, δεν είχε ενημερωθεί και κανείς δεν τον είχε ενοχλήσει γι αυτό, όπως αναφέρει.

Ο ίδιος πριν τις 12 το μεσημέρι πλήρωσε την οφειλή και η εξυπηρέτησή του στα γραφεία της Ακτής Δυμαίων ήταν άμεση επισημαίνει. Παρόλα αυτά ανησυχεί για το αν θα επανέλθει σήμερα η ηλεκτροδότηση δεδομένου ότι όπως υποστηρίζει, σε ενημέρωση που είχε τηλεφωνικά από τη ΔΕΔΔΗΕ νωρίτερα, ακόμα δεν είχε ενημερωθεί ηλεκτρονικά το σύστημα για την εξόφληση του χρέους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις