Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τι συμβαίνει με τη φωτογραφία από Πάτρα που κάνει το γύρο των social;

Τι συμβαίνει με τη φωτογραφία από Πάτρα ...

Στη 1 μετά τα μεσάνυχτα, στην περιοχή της Αγίας Σοφίας

Το γύρο των social media κάνει από το πρωί μια φωτογραφία από την Πάτρα στην οποία, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στις αναρτήσεις, φέρεται να επιρρίπτεται πρόστιμο σε γυναίκα η οποία βρίσκεται στο δρόμο, στην περιοχή της Αγίας Σοφίας, στη 1 μετά τα μεσάνυχτα και αναζητά τρόφιμα σε κάδους σκουπιδιών.
Τη φωτογραφία φέρονται να τράβηξαν, κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι παρακολουθούσαν τα διαδραματιζόμενα από το μπαλκόνι του σπιτιού τους.
Μάλιστα στη φωτογραφία φαίνεται και ο αριθμός του περιπολικού.

Το γεγονός προκάλεσε μεγάλη συζήτηση στα social media και ανταλλαγή αιχμηρών σχολίων. Το thebest.gr αναζήτησε απαντήσεις από την ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με το θέμα.
Σύμφωνα λοιπόν με όσα επικαλούνται αστυνομικές πηγές, πρόκειται για δύο και όχι μια γυναίκες Ρομά, στις οποίες επιβλήθηκαν αντίστοιχα πρόστιμα για παραμονή τους εκτός οικίας χωρίς αιτιολόγηση παρά το lockdown που ισχύει στην πόλη μετά τις 6 το απόγευμα.


Οι ίδιες πηγές από το Α΄ Αστυνομικό Τμήμα αναφέρουν ότι δεν είδαν τις δύο αυτές γυναίκες να ψάχνουν φαγητό στους κάδους, αλλά απλά να βρίσκονται εκτός παρά την απαγόρευση, εξ ου και η επιβολή των προστίμων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις