Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η πολιτική διαμάχη από την Ικαρία μέχρι το.. Ρίο και η «εργαλειοποίηση» ρεπορτάζ του thebest.gr

Η πολιτική διαμάχη από την Ικαρία μέχρι ...

Η επίσκεψη Τσίπρα στην Πάτρα και η συναντηση με τους καταστηματάρχες εστίασης

Το thebest.gr βρέθηκε να “πρωταγωνιστεί” στην επικαιρότητα μέσα από φωτογραφίες και πλάνα ρεπορτάζ του για την επίσκεψη Τσίπρα στην Πάτρα. Σε απάντηση από τη Ν.Δ. για το γεύμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία, στην οικία του βουλευτή Στεφανάδη, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής του στο νησί για την πορεία των εμβολιασμών, ανασύρθηκε από τα αθηναϊκά ΜΜΕ ένα θέμα της 13ης Ιανουάριου από την Πάτρα και συγκεκριμένα από την επίσκεψη Τσίπρα στην πόλη στο πλαίσιο επαφών του με φορείς.

Κάπως έτσι, η συνάντηση Τσίπρα στον εξωτερικό χώρο του «Ναύτ-οικο» με τον Σύλλογο καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Νομού Αχαΐας και εκπροσώπους του χώρου του πολιτισμού, «βαφτίστηκε» γεύμα και κάνει το γύρο των ΜΜΕ με τις φωτογραφίες και τα πλάνα του thebest.gr.

Οι δημοσιογράφοι της Πάτρας, μεταξύ των οποίων και αυτοί του thebest.gr είναι σε θέση να γνωρίζουν ότι δεν επρόκειτο περί γεύματος αλλά περί συνάντησης σε ανοικτό χώρο. Χώρο, ο οποίος επελέγη σκόπιμα για αυτό το λόγο προκειμένου να μην υπάρξει παραβίαση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Παρά ταύτα και ο επικεφαλής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός σε σημερινές του δηλώσεις κάνει λόγο για τραπέζι με 30 άτομα. Μάλιστα κάνει λόγο και για άνοιγμα του εστιατορίου για το σκοπό αυτό, κάτι που όμως δεν ευσταθεί.

Για το θέμα έκανε διευκρινιστικές δηλώσεις ο πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ Πάτρας και ιδιοκτήτης του εστιατορίου Σπύρος Στεργίου: 

Σπύρος Στεργίου για Τσίπρα: Tο περίφημο γεύμα, ήταν δύο μπριοσάκια από τον φούρνο

ΣΥΡΙΖΑ: Ο πανικός της ΝΔ μετά το φιάσκο στην Ικαρία οδηγεί σε τραγελαφικές δικαιολογίες

«Ο πανικός της ΝΔ για το φιάσκο με το κορωνογλέντι του κ. Μητσοτάκη στην Ικαρία μαζί με ακόμα 40 άτομα κουστωδία οδηγεί σε τραγελαφικές δικαιολογίες» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Μετά τα τηλεφωνήματα σε ΜΜΕ για να αποκρύψουν την είδηση και τις γραπτές εντολές στην ΕΡΤ για να μην προβάλλουν το βίντεο, σήμερα στη ΝΔ βαφτίζουν με καθυστέρηση ενός μήνα «τραπέζωμα» τη σύσκεψη που είχε ο κ. Τσίπρας στην Πάτρα με δέκα επιχειρηματίες της πόλης, παρουσία του Προέδρου του Συνδέσμου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Αχαΐας, με τήρηση όλων των μέτρων προστασίας και μπροστά σε κάμερες και δημοσιογράφους. Σίγουρα δεν ήταν γλέντι σε φιλικό σπίτι, σίγουρα δεν συνοδευόταν από τσαμπούνες. Οι δικαιολογίες της ΝΔ για το γλέντι του κ. Μητσοτάκη είναι για τα πανηγύρια. Και σίγουρα όχι για τα Ικαριώτικα που είναι ωραία», σημειώνει η Κουμουνδούρου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις