Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εκατοντάδες νέες κλίνες για ασθενείς κορωνοϊού στα δυο νοσοκομεία της Πάτρας

Εκατοντάδες νέες κλίνες για ασθενείς κορ...

Αποφασίστηκε να αναπτυχθούν πολλές επιπλέον κλίνες για τους ασθενείς covid

Αγώνας δρόμου γίνεται στην Πάτρα ώστε να μπορέσουν να προστεθούν το συντομότερο δυνατό νέες κλίνες covid, στα δυο νοσοκομεία της πόλης τα οποία σταθερά γεμίζουν τις τελευταίες ημέρες με ασθενείς κορωνοϊού.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες αποφασίστηκε να ενισχυθούν με κλινες άμεσα τα δυο νοσοκομεία της πόλης αλλά και η παιδιατρική κλινική στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο για να αντιμετωπιστεί ο φόρτος αυτών των ημερών και μια ενδεχόμενη ακόμη μεγαλύτερη αύξηση στην προσέλευση των ασθενών το επόμενο διάστημα.

Έτσι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας αποφασίστηκε η αύξηση των κλινών covid -19 σε 265 και κατά 24 στην ΜΕΘ Κορωνοϊού, ενώ προγραμματίζονται και 70 επιπλέον κλίνες για το νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας.

Παράλληλα στην παιδιατρική κλινική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών πέρα από τις δυο υπάρχουσες κλίνες θα αναπτυχθούν κι άλλες 18, συνολικά δηλαδή 20 για τη νοσηλεία παιδιών.

Η κατάσταση στα νοσοκομεία της Πάτρας

Στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», το οποίο εφημέρευε χθες Τρίτη η προσέλευση στα επείγοντα από περιστατικά κορωνοϊού ήταν ιδιαιτέρως αυξημένη. Ενδεικτικό της κατάστασης ήταν το γεγονός ότι στην Κλινική Covid-19 νοσηλεύονταν 38 επιβεβαιωμένα κρούσματα, την ώρα που η δυναμική σε κλίνες ήταν 43, ενώ στην ΜΕΘ Covid-19 νοσηλεύονταν τρεις διασωληνωμένοι, δηλαδή συνολικά 41 ασθενείς.

Στο Νοσοκομείο του Ρίου χθες Τρίτη νοσηλεύονταν 30 συνολικά ασθενείς, εκ των οποίων 24 στην Κλινική Κορωνοϊού και έξι στην ΜΕΘ Covid-19, οι δύο διασωληνωμένοι και τέσσερις με υποστήριξη μάσκας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις