Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η ουρά για τα τεστ στο Επιμελητήριο, έφτασε μέχρι τη Ραδινού - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Η ουρά για τα τεστ στο Επιμελητήρ...

Το πρωί του Σαββάτου

Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και το Επιμελητήριο Αχαΐας πραγματοποιούν σήμερα, Σάββατο 6 Φεβρουαρίου διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων  για τα μέλη του Επιμελητηρίου και το ευρύ κοινό σε χώρο που θα διατεθεί από τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου στο ισόγειο του κτιρίου, στην οδό Μιχαλακοπούλου 58 (Ρ. Φεραίου). Η αναταπόκριση είναι μεγάλη και όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες η ουρά έφτασε μέχρι το στενό της Ραδινού. 

Προσπάθεια και των τριών φορέων είναι ο έγκαιρος εντοπισμός ασυμπτωματικών κρουσμάτων που πιθανά να βρίσκονται τόσο μεταξύ  των εργαζομένων και  των μελών, συνολικά, του Επιμελητηρίου, όσο και μεταξύ του γενικού πληθυσμού των Πατρών. Τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα ξεκινήσουν τη διαδικασία στις 9:30 το πρωί. Οι συμπολίτες που επιθυμούν να εξεταστούν, μπορούν να εισέλθουν στον χώρο και να υποβληθούν σε rapid test.

 Στόχος είναι ο έλεγχος όσο το δυνατόν περισσότερων συμπολιτών μας και η αποφυγή διασποράς της νόσου στην πόλη των Πατρών.  Οι τρεις συνεργαζόμενοι φορείς  λαμβάνουν  μέτρα πρόληψης με κίνητρο το έκδηλο ενδιαφέρον τους για την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας, ώστε να αποφευχθούν νέα εισαγόμενα κρούσματα στις νοσηλευτικές μονάδες της περιοχής, καταλήγει η ανακοίνωση της 6ης ΥΠΕ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις