Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Έφυγε» πλήρης ημερών ο Νίκος Σταθόπουλος

«Έφυγε» πλήρης ημερών ο Νίκος Σταθόπουλος

Θλίψη για τον αγαπητό οικογενειάρχη

Σε ηλικία 92 ετών έφυγε από τη ζωή νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης (3/2/2021) ο Νίκος Σταθόπουλος, ύστερα από σύντομη περιπέτεια της υγείας του, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Γεννήθηκε τον Μάιο του 1929 στην Κρήνη Πατρών και ήταν το τρίτο από τα έξι παιδιά του Αναστάσιου και της Φωτεινής Σταθοπούλου.

Ασχολήθηκε, μαζί με τον αδελφό του Κωνσταντίνο, με τις αγροτικές καλλιέργειες της οικογένειας, εκεί στον οικισμό Μπάκαρι και μάλιστα μέχρι τα γεράματά του. Ήταν πρότυπο οικογενειάρχη που πάντα γινόταν θυσία για την οικογένειά του. Θα τον θυμούνται, ίσως, οι παλαιότεροι, με το ποδήλατό του να πηγαινοέρχεται καθημερινά από την Πάτρα όπου έμενε, στα κτήματα στην Οβρυά. Κι ίσως, αυτή η καθημερινή άσκηση, σε συνδυασμό με το ότι δεν κάπνισε να ήταν το μυστικό της μακροζωίας.

Η μόνη του διασκέδαση, εάν και εφόσον το επέτρεπαν οι υποχρεώσεις, ο κινηματογράφος.

Παντρεύτηκε την Βαρβάρα Φλώρου (απβ 2012) και απέκτησαν δύο παιδιά τον Αναστάσιο και την Φωτεινή και εξ αυτών τέσσερα εγγόνια, τον Νικόλαο, την Αντωνία, τον Αγγελο και την Βαρβάρα.

Η κηδεία του θα γίνει σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, την Παρασκευή (5/2) στις 11π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Κρήνης, όπου και η ταφή του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις