Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η «κατακόρυφος» των κρουσμάτων στην πόλη- 183 τα ενεργά την περασμένη εβδομάδα!

Πάτρα: Η «κατακόρυφος» των κρουσμάτων στ...

Δείτε τους πίνακες που ανάρτησε ο Χαράλαμπος Μπονάνος

 Την καμπύλη που κάνει … κατακόρυφο σε ό,τι αφορά τα κρούσματα κορωνοϊού στην Πάτρα  έδωσε πριν από λίγο στη δημοσιότητα ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος σχολιάζοντας: «Δείτε την αύξηση των κρουσμάτων, και αποφασίστε για την εφαρμογή των μέτρων ατομικής προστασίας και κυρίως για την προφύλαξη όλων των κατοίκων με την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Η κατάσταση είναι δύσκολη πρέπει όλοι να ενώσουμε δυνάμεις να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από τον εφιάλτη Στην κάτω φωτό βλέπετε τα νούμερα πριν μια εβδομάδα και την εξέλιξη τους».

Στους πίνακες που έδωσε στη δημοσιότητα ο κ. Μπονάνος η Πάτρα εμφανίζεται να έχει 182 ενεργά κρούσματα, γεγονός που έχει θορυβήσει ιδιαίτερα τις υγειονομικές αρχές στο νομό.

Η καμπύλη που δείχνει αύξηση κρουσμάτων

Η καμπύλη που δείχνει αύξηση κρουσμάτων

Σύμφωνα με στοιχεία της Πολιτικής Προστασίας που δόθηκαν στη δημοσιότητα, τα ενεργά κρούσματα στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας ανέρχονται στα 219, εκ των οποίων τα 183 εντοπίζονται στον δήμο Πατρέων. Αντίστοιχα, οι στενές επαφές των ενεργών κρουσμάτων αγγίζουν τις 435, ενώ οι 147 από αυτές εμφανίζουν ήδη συμπτώματα. 

Η μέση ηλικία των κρουσμάτων διαμορφώνεται στα 45 έτη (44,94).

Ιδιαίτερη ανησυχία έχει προκαλέσει το γεγονός ότι έχουν εντοπιστεί 11 κρούσματα με το βρετανικό μεταλλαγμένο στέλεχος στο προσωπικό του νοσοκομείου του Άγιου Ανδρέα. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις