Κι άλλη απάτη
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος όπως αναφέρει η αστυνομία, παραβίασε θυρίδα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ιδιοκτήτριας καταστήματος στην Πάτρα και στα πλαίσια συνεργασίας της με εταιρεία του εξωτερικού της έστειλε μήνυμα, προσποιούμενος υπεύθυνο της αλλοδαπής εταιρείας, με το οποίο της γνωστοποιήθηκε ότι ο τραπεζικός λογαριασμός της εταιρίας τροποποιήθηκε και οι καταθέσεις θα έπρεπε να γίνονται σε άλλο λογαριασμό τράπεζας του εξωτερικού.
Στη συνέχεια η παθούσα πείσθηκε από τους ισχυρισμούς των δραστών και πραγματοποίησε πληρωμή οφειλών της προς την εταιρεία, καταθέτοντας στον τραπεζικό λογαριασμό που της είχαν υποδείξει το συνολικό ποσό των 14.397,52 ευρώ, αναφέρει η αστυνομία.
Μάθε που ψηφίζεις με ένα κλικ: Η εφαρμογή που σου δείχνει το εκλογικό σου τμήμα και στον χάρτη
Πλήρης Οδηγός Αυτοδιοικητικών Εκλογών 2023: Πόσους σταυρούς βάζουμε για δήμο και περιφέρεια - Όλα όσα θέλετε να ξέρετε πριν την κάλπη
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023: Όλες οι ειδήσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στους Δήμους και τις Περιφέρειες, τους συνδυασμούς, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών και τα exit polls
Αποτελέσματα Αυτοδιοικητικών Εκλογών 2023: Πώς θα μεταδοθούν - Πώς θα δείτε ποσοστά και σταυρούς
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr