Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Έρχεται δεύτερος κύκλος της σειράς Bridgerton στο Netflix

Έρχεται δεύτερος κύκλος της σειράς Bridg...

Την άνοιξη

Ο δεύτερος κύκλος της τηλεοπτικής σειράς Bridgerton, η οποία βασίζεται στη σειρά μυθιστορημάτων περιόδου Αντιβασιλείας της Julia Quinn, είναι γεγονός.

Ανακοινώθηκαν ημερομηνίες έναρξης της παραγωγής: «Το ασύγκριτο επιτελείο ηθοποιών της σειράς Bridgerton θα επιστρέψει σε στάδιο παραγωγής την άνοιξη του 2021» αναφερόταν στην ανακοίνωση, με τα γυρίσματα, τα οποία εκτιμάται ότι θα διαρκέσουν έξι μήνες, να ξεκινούν τότε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο κύκλος θα είναι ένα χρονικό της επιδίωξης κατάλληλου γάμου από τον Άντονι, τον μεγαλύτερο από τα αδέλφια Μπρίτζερτον (τον υποδύεται ο Jonathan Bailey), ακολουθώντας την εξιστόρηση στο μυθιστόρημα «The Viscount Who Loved Me» της Quinn.

Eίναι σε εξέλιξη το casting για αρκετούς νέους ρόλους, κυρίως για τη ρομαντική φιγούρα η οποία θα είναι η παρτενέρ του Άντονι σε αυτόν τον κύκλο και – όπως αναφέρει το Deadline – θα την υποδυθεί πιθανότατα έγχρωμη ηθοποιός, μάλλον ινδικής-νοτιοασιατικής καταγωγής.

«Έχουμε μια ομάδα νέων χαρακτήρων που πρόκειται να παρουσιάσουμε» είπε ο δημιουργός της σειράς, ο Chris Van Dusen, στην εκπομπή Today with Hoda & Jenna. «Ο Άντονι θα έχει μια ιστορία αγάπης στον επόμενο κύκλο, και νομίζω ότι θα είναι τόσο σαρωτική και συγκινητική και όμορφη όσο θα περίμεναν όσοι παρακολούθησαν τον πρώτο κύκλο».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight