Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο πατρινός Παναγιώτης Μαρκεζίνης περιγράφει στο thebest όσα ζει στο δρόμο κρατώντας το μικρόφωνο της ΕΡΤ!

Ο πατρινός Παναγιώτης Μαρκεζίνης περιγρά...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Μιλάει για την εμπειρία του

Δημιουργικός, με χιούμορ και ταλέντο ο πατρινός Παναγιώτης Μαρκεζίνης μας χαρίζει απολαυστικά βιντεάκια με συμμάχους, ένα μικρόφωνο και πολλούς …. περαστικούς που συναντάει στο δρόμο. Μπορεί να διατηρεί λογιστικό γραφείο όμως όπως φαίνεται αγαπά την τηλεόραση και μάλλον τον αγαπάει κι εκείνη.

Για δύο χρόνια συνεργάστηκε με τον Λάκη Λαζόπουλο στην εκπομπή «Αλ τσαντίρι» ενώ από τον περασμένο Οκτώβριο βλέπουμε τις συναντήσεις που έχει με ανθρώπους που συναντά στο δρόμο μέσα από την εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» που προβάλλεται από την ΕΡΤ, κάθε Τρίτη στις 00.15.

«Αυτή συνεργασία προέκυψε τυχαία. Ένα απόγευμα, κατέβηκα να πάρω έναν καφέ την ώρα που εργαζόμουν provocateur.gr και συνάντησα έναν φίλο μου ο οποίος βρισκόταν με τον σκηνοθέτη της εκπομπής. Αυτόνμ χρειάζεστε είπε. Αυτό ήταν. Το επόμενο πρωί έκανα δοκιμαστικό και ξεκίνησα» λέει στο thebest.gr.

Επιπλέον αυτό το διάστημα γράφει μία σειρά μαζί με τον φίλο του Θάνο Νασόπουλο την οποία ίσως δούμε σε κάποιο τηλεοπτικό κανάλι.

Με εντυπωσιάζει το πόσο ετοιμόλογοι και έξυπνοι είναι κάποιοι μπροστά σε μία κάμερα που εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά τους

Πώς αντιδρά ο κόσμος όταν τον σταματάει κάποιος στο δρόμο με μία κάμερα και ένα μικρόφωνο;

Εξαρτάται. Παρατηρώ ότι το τελευταίο διάστημα ο κόσμος είναι περισσότερο επιφυλακτικός, φοβάται ίσως και αποφεύγει την κάμερα. Βέβαια αν αντιληφθεί ότι δεν πρόκειται για κάποιο δελτίο ειδήσεων, χαλαρώνει, λύνεται. Υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων βέβαια μου λένε: «Σε παρακαλώ, μην παίζει το βίντεο και με κοροϊδεύουν στο ίντερνετ». Η αλήθεια είναι ότι και εξαιτίας του κορωνοϊού ο κόσμος έχει γίνει κάπως πιο… φοβικός, φοράει τη μάσκα του και προχωράει. 

Μπορώ να πω όμως ότι έχω ακούσει φοβερές ατάκες από τον κόσμο, στο δρόμο. Με εντυπωσιάζει το πόσο ετοιμόλογοι και έξυπνοι είναι κάποιοι μπροστά σε μία κάμερα που εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά τους. Υπάρχουν και κάποιοι που μπορούν άνετα να κερδίσουν βραβείο «λεξιπλασίας».

Υπάρχει ένας κύριος, τον οποίο συναντάω κάθε φορά. Έρχεται από πίσω μου και φωνάζει: Ο Ιησούς Χριστός θα μας σώσει. Μετανοείτε

Υπάρχουν πράγματα που κόβονται;

Σίγουρα οι βρισιές. Συνήθως είναι για πολιτικούς. Πέρα από αυτό όμως, γενικά οι συνεργάτες φροντίζουν να μην κόβουν πράγματα.

Ποιο είναι το πιο περίεργο που σου έχει συμβεί με το μικρόφωνο και την κάμερα στο δρόμο;

Πολλά. Υπάρχει ένας κύριος, τον συναντάω κάθε φορά. Έρχεται από πίσω μου και φωνάζει: Ο Ιησούς Χριστός θα μας σώσει. Μετανοείτε».

Κάποια στιγμή τον ρώτησα γιατί το κάνει αυτό και μου απάντησε πως γίνεται το ίδιο κάθε φορά που βλέπει κάμερα. Μάλλον είναι «η δουλειά του». Μπορώ να πω πως είναι ο αγαπημένος μου, από όσους έχω συναντήσει.

Αν σε ρωτήσουν τη δουλειά κάνεις, τι θα απαντήσεις;

Πραγματικά δε ξέρω. Το συζητούσα και με φίλους τις προάλλες. Εκτός από τη λογιστή, θα έλεγα ότι κάνω «εξωτερικό- χιουμοριστικό ρεπορτάζ» ή ότι είμαι ένας σατιρικός δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight