Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ξυλοδαρμός σταθμάρχη: Ελεύθεροι με όρους οι δυο ανήλικοι

Ξυλοδαρμός σταθμάρχη: Ελεύθεροι με όρους...

Ενώπιον του ανακριτή βρέθηκε και ο ειδικός φρουρός ο οποίος κατηγορείται για παράβαση καθήκοντος

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι δύο ανήλικοι, ηλικίας 15 και 17 ετών, οι οποίοι απολογήθηκαν σήμερα ενώπιον του ανακριτή ανηλίκων για την υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού του σταθμάρχη του Μετρό στο σταθμό της Ομόνοιας. Στους δύο ανηλίκους επιβλήθηκαν οι όροι της υποχρεωτικής εμφάνισης 3 φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα, της χρηματικής εγγύησης 3.000 ευρώ και την επιτήρησης από επιμελητή κοινωνικής αρωγής. Όπως δήλωσε ο συνήγορός τους Κωστας Δημόπουλος: «Ζήτησαν μια ευκαιρία και τη πήραν. Έχουν μετανοήσει πλήρως για τη πράξη τους. Θεωρώ ότι επικράτησε η δικαιοσύνη».

Οι δύο ανήλικοι, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησαν συγνώμη για τις πράξεις τους, ωστόσο, συνέχισαν να επιμένουν πως προκλήθηκαν από τον σταθμάρχη του Μετρό. Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από τις εισαγγελικές αρχές για την κατηγορία, σε βαθμό κακουργήματος, της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης αλλά και για το πλημμέλημα της απείθειας καθώς αρνήθηκαν να δώσουν δακτυλικά αποτυπώματα. 

Ενώπιον του ανακριτή βρέθηκε και ο ειδικός φρουρός ο οποίος κατηγορείται για παράβαση καθήκοντος και υπόθαλψη εγκληματία, αδικήματα που και τα δύο διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος. O ειδικός φρουρός αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.

Πηγή:newsit

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις