Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Ιάσονας Φωτήλας στην ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Ο Ιάσονας Φωτήλας στην ηγεσία του Υπουργ...

ΔΕΙΤΕ τι συζήτησε ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας

Σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Ιάσονα Φωτήλα αναφέρονται τα παρακάτω: 
"O Ιάσονας Φωτήλας πραγματοποίησε χθες, στις 14.01.2021, συνάντηση με τον νέο Υπουργό κ. Κώστα Σκρέκα και τον νέο Υφυπουργό Προστασίας του Περιβάλλοντος κ. Γιώργο Αμυρά προκειμένου να συζητήσουν για θέματα που απασχολούν την Αχαΐα.

Ειδικότερα στην προγραμματισμένη συνάντηση στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ο Ιάσονας Φωτήλας αφού εξέφρασε τόσο προς τον Υπουργό όσο και προς τον Υφυπουργό τα συγχαρητήρια και τις ευχές του για μια γόνιμη και δημιουργική θητεία στην ανάληψη των νέων καθηκόντων τους, ανέπτυξε ουσιαστικό διάλογο μαζί τους για ειδικά  περιβαλλοντικά ζητήματα του νομού.

Συγκεκριμένα συζήτησαν σχετικά με το καίριο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων στον νομό της Αχαΐας ενώ  ο βουλευτής αναφέρθηκε επίσης και στον νέο νόμο που αφορά τους κατόχους φωτοβολταϊκών.

Επιπλέον ενημερώθηκε αναφορικά με τα επιμέρους θέματα των εξελίξεων της διακρατικής συμφωνίας για τον αγωγό EastMed., για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ» όπως επίσης και για το νέο πρόγραμμα «Διατηρώ κατ’ οίκον», το οποίο αφορά  τις αποκαταστάσεις των ερειπωμένων κτιρίων.

Ο Ιάσονας Φωτήλας ευχαρίστησε τον Υπουργό κ. Κώστα Σκρέκα και τον Υφυπουργό Προστασίας του Περιβάλλοντος κ. Γιώργο Αμυρά για τη συνάντηση  και αφού προηγήθηκε ανταλλαγή απόψεων, συμφώνησαν να βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία για την υλοποίηση ουσιαστικών στόχων και την άμεση επίλυση θεμάτων του Νομού Αχαΐας."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις