Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Καλά τα νέα για τον Τζεφ Μπρίτζες: ο καρκίνος υποχωρεί

Καλά τα νέα για τον Τζεφ Μπρίτζες: ο καρ...

Η μαγνητική που έκανε, δείχνει σημαντική συρρίκνωση του όγκου

Όπως δυστυχώς είναι γνωστό εδώ και λίγο καιρό, ο 70χρονος αγαπητός Αμερικανός ηθοποιός Τζεφ Μπρίτζες έχει διαγνωστεί με λέμφωμα και πως ξεκίνησε θεραπεία.

Ο αποκαλούμενος Dude, τιμημένος με Όσκαρ α’ ανδρικού το 2009 για το φιλμ «Crazy Heart» και γνωστός μέσα από ταινίες όπως «Ο μεγάλος Λεμπόφσκι», «Τάκερ» και «Έρωτας δίχως αύριο», «True Grit» και «Hell or High water», αντέδρασε στην περιπέτεια της υγείας του με χιουμοριστικό, ειλικρινή, άμεσο τρόπο. Όπως γράφει το flix.gr, ο Μπρίτζες ξεκίνησε ένα blog που κρατά ενήμερους τους εκατομμύρια θαυμαστές του για την εξέλιξη της αρρώστιας του, αλλά, κυρίως, δίνει στήριγμα και στους υπόλοιπους που περνούν εξίσου δύσκολα.

Ο Jeff Bridges μοιράστηκε δημόσια την πρώτη χημειοθεραπεία και τις πρώτες σκέψεις του, έστειλε χαμογελαστή φωτογραφία με το ξυρισμένο του κεφάλι και το νέο του κουτάβι, έστειλε και χριστουγεννιάτικη κάρτα με κόκκινες πιτζάμες κι ακόμα πιο πορφυρές ευχές.

Και σήμερα έχει καλά νέα: η πρώτη μαγνητική του νέου χρόνου δείχνει τον καρκίνο να υποχωρεί.

«Η μαγνητική δείχνει σημαντική συρρίκνωση του όγκου. Επιστρέφω στο σπίτι με την καρδιά ανάλαφρη με αυτά τα νέα. Ταυτόχρονα παρακολουθώ τι συμβαίνει στη χώρα μου με βαριά καρδιά. Τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος μπροστά σε αυτό τον πολιτικό ξεπεσμό. Χρησιμοποιώντας τη φράση του μέντορά μου: Πολλά πράγματα μπορεί να είναι κανείς στη ζωή. Να επιλέγετε να είστε η αγάπη», έγραψε ο Τζεφ Μπρίτζες και όλοι του εύχονται περαστικά και σύντομα να επιστρέψει στις ταινίες.

Για να ενημερώνεστε από το blog του Τζεφ Μπρίτζες, δείτε εδώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight