Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Arnold Schwarzenegger βγήκε με το σπαθί του Κόναν και έκανε χαμό

Ο Arnold Schwarzenegger βγήκε με το σπαθ...

Μετα τα γεγονότα στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ

Ο Arnold Schwarzenegger είναι ένας από τους action star που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στο Χόλιγουντ, όντας για χρόνια από τους καλύτερους στο είδος τους, ωστόσο θα μας απασχολήσει για κάτι διαφορετικό. 

Ο ηθοποιός έκανε ομιλία αποκαλύπτοντας και το σπαθί του Κόναν για τα γεγονότα της περασμένης Τετάρτης με την εισβολή στο Καπιτώλιο και παρόλο που είναι “φανατικός” Ρεπουμπλικάνος τα… έχωσε τον Donald Trump, όπως θα δείτε παρακάτω.

Ανέφερε τα εξής: «Οι Ναζί είναι κάτι ανάλογο με τους σημερινούς του Proud Boys. Έσπασαν την πόρτα του Καπιτωλίου ρημάζοντας στην ουσία τη δημοκρατία και τις αρχές της. Μεγάλωσα στην Αυστρία βλέποντας όλες τις συνέπειες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Άνδρες κατεστραμμένοι εσωτερικά και εξωτερικά. Οικογένειες καταδικασμένες και παιδιά να πολεμούν από μικρά.»

Έκανε μάλιστα και μια σύγκριση με τα παιδικά του χρόνια: «Καμιά φορά όταν ήμουν μικρός, ο πατέρας μου γυρνούσε μεθυσμένος και μας χτυπούσε τρομάζοντας τη μητέρα μου. Δεν τον θεωρούσα απόλυτα υπεύθυνο για αυτό, γιατί το έκανε και ο γείτονας και ο κάθε άνδρας στη γειτονιά. Αυτοί οι άνδρες πονούσαν εσωτερικά έχοντας δει τόσα στον πόλεμο. Ολα ξεκίνησαν από τα ψέματα. Έχω δει πώς είναι να ξεφεύγουν οι καταστάσεις. Δεν πρέπει να συμβεί ποτέ ξανά κάτι ανάλογο».

Τέλος για τον Donald Trump δήλωσε: «Ο πρόεδρος ενορχήστρωσε ένα πραξικόπημα με ψέματα. Ο πατέρας μου και οι συμπατριώτες καθοδηγήθηκαν με αντίστοιχα ψέματα. Θέλησε να ανατρέψει τα αποτελέσματα των δίκαιων εκλογών. Ο Trump είναι ένας αποτυχημένος ηγέτης. Η ιστορία θα τον γράψει ως τον χειρότερο πρόεδρο που υπήρξε. Το καλό είναι πως σύντομα θα είναι τόσο πολύ εκτός κλίματος όσο ένα παλιό tweet. Πατριωτισμός σημαίνει να υποστηρίζεις την πατρίδα, όχι να υποστηρίζεις τον πρόεδρό σου. Η Αμερική θα επιστρέψει από το σκοτάδι και θα λάμψει ξανά».

To καλύτερο το φύλαγε για το τέλος όμως: «Αυτό είναι το σπαθί του Κόναν. Ακούστε κάτι για τα σπαθιά. Όσο πιο πολύ σφυρηλατούνται τόσο πιο δυνατά γίνονται. Όσο το βαράς με σφυριά, το βουτάς στη φωτιά και στη συνέχεια σε κρύο νερό, τόσο δυναμώνει. Η Δημοκρατία είναι όπως το ατσάλι σε αυτό το σφυρί. Όσο σφυρηλατείται, τόσο πιο δυνατή γίνεται».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight