Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κουβέρτα να φέρετε: Η οδηγία σε μαθητές για το άνοιγμα σχολείων

Κουβέρτα να φέρετε: Η οδηγία σε μαθητές ...

Στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης

διεύθυνση σχολείου της Θεσσαλονίκης ζήτησε από τους γονείς να προμηθεύσουν τα παιδιά τους με κουβέρτες για να αντέξουν το κρύο στις αίθουσες διδασκαλίας. Όχι, το σχολείο δεν ξέμεινε από πετρέλαιο αλλά λόγω κορονοϊού τα παράθυρα των αιθουσών θα είναι ανοιχτά. Πρόκειται για το 2ο Δημοτικό Σχολείο Χαλάστρας, το οποίο υποδέχεται σήμερα τους μαθητές του μαζί με όλα τα υπόλοιπα δημοτικά σχολεία της χώρας. Κουβέρτες πήραν μαζί τους και σε σχολείο στην Ευκαρπία.  

Η διευθύντρια του σχολείου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους γονείς για τα μέτρα που θα ληφθούν λόγω κορονοϊού. «Η σχολική αίθουσα θα πρέπει να αερίζεται συχνά και καλά. Για τον λόγο αυτό το κάθε παιδί θα πρέπει να έχει μαζί του μια μικρή κουβερτούλα τοποθετημένη σε σακούλα με το όνομά του. Κάθε Παρασκευή θα επιστρέφεται στο σπίτι για πλύσιμο» αναφέρεται μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση. Βέβαια με τις θερμοκρασίες που προβλέπει η ΕΜΥ για την εβδομάδα που ξεκίνησε μάλλον οι μαθητές θα πρέπει να κουβαλήσουν μαζί τους πάπλωμα.

Ανταποκρίθηκαν τα παιδιά στην οδηγία της διευθύντριας 
Τα περισσότερα παιδιά ανταποκρίθηκαν στην έκκληση της διευθύντριας του 2ου Δημοτικού Σχολείου Χαλάστρας Σμαραγδής Ζαπατέτα. «Το κάναμε για να προφυλάξουμε ακόμη περισσότερο τους μαθητές μας. Ακολουθούμε τις οδηγίες του υπουργείου και τις προσαρμόζουμε στις ανάγκες της σχολικής μας μονάδας. Η θερμοκρασία πέφτει και τα παράθυρα θα πρέπει να είναι ανοιχτά για να αερίζεται ο χώρος. Στόχος μας είναι η μεγαλύτερη προστασία των μαθητών. Οι περισσότεροι ήρθαν σήμερα στο σχολείο» δήλωσε στο ethnos.gr η κ. Ζαπατέτα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις