Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Single mum η Κιμ; Οριστικά διαζύγιο, πόλεμος για τα παιδιά και την οικογενειακή έπαυλη

Single mum η Κιμ; Οριστικά διαζύγιο, πόλ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το celebrity ζευγάρι χωρίζει μετά από έξι χρόνια πολύκροτης γαμήλιας ζωής και κοινή περιουσία άνω των 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Αυξάνονται τα διεθνή δημοσιεύματα και οργιάζουν οι φήμες στην Αμερική πως ο γάμος της reality queen Κιμ Καρντάσιαν και του πολυβραβευμένου ράπερ, μουσικού παραγωγού και σχεδιαστή Κάνιε Γουέστ έλαβε τέλος οριστικά, μετά από έξι χρόνια και τέσσερα παιδιά. Ειδικότερα, ήταν η αναφορά της Page Six «Κρατάνε χαμηλούς τόνους αλλά έχουν τελειώσει» που επιβεβαίωσε τους «ψιθύρους». Μετά από την επιμονή εκείνου να έχει απομονωθεί στο ράντσο του στο Γουαιόμινγκ, την οικογένεια να διανύει όλη την περίοδο των Χριστουγέννων δίχως αυτόν στο Καλαμπάσας, την απουσία του ογκώδους δαχτυλιδιού του 1,3 εκατομμυρίων δολαρίων από το χέρι της Κιμ αλλά και την είδηση πως προσέλαβε τη μεγαλοδικηγόρο Laura Wasser για να διεκδικήσει την super stylish έπαυλη των 60 εκατομμυρίων αλλά και την πλήρη κηδεμονία των παιδιών, το διαζύγιο θεωρείται αναπόφευκτο. Οι εικόνες από τον ειδυλλιακό γάμο στη Φλωρεντία, οι πολύκροτες επιδείξεις και το κόκκινο χαλί,  τα εξώφυλλα στη Vogue και οι υπερβολικές δηλώσεις παθιασμένου έρωτα και αλληλοθαυμασμού,  ανήκουν στο παρελθόν. Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του Γουέστ και η απόφασή του να διεκδικήσει την προεδρία των HΠΑ φαίνεται πως «ξεχείλισαν» το ποτήρι για  την πασίγνωστη περσόνα με τις ξακουστές καμπύλες. Πιστεύει «πως ανέχθηκε αρκετά» κατά τη Daily Mail. Πληροφοριοδότης της US Weekly επιμένει πως η καθοριστική διένεξη του ζευγαριού έγινε στις αρχές Δεκεμβρίου. Τα τελευταία στιγμιότυπα που τους δείχνουν μαζί είναι στα γενέθλια της Κιμ για τα 40 της χρόνια τον  περασμένο Οκτώβριο στην Πολυνησία.

Η Κιμ Καρντάσιαν αποφάσισε να παντρευτεί τον Κάνιε Γουεστ το 2014 καθώς ένα χρόνο πριν είχαν αποκτήσει την πρώτη τους κόρη Νορθ. Είχαν προηγηθεί δυο ακόμα σύζυγοι σε γάμους -express. O Γουέστ λειτούργησε αρχικά ως οι στυλιστικός μέντοράς της καθώς είχε εμμονή με την ευρωπαική high fashion και τον αισθητικό μινιμαλισμό κόντρα στο λαικό sexyness της αγαπημένης του. Όπως ακούγεται. σήμερα δεν θέλει ούτε να πλησιάσει την φαμίλια της Κιμ, την οποία θεωρεί ανυπόφορη ενώ  δεν εκτιμά καθόλου την εκπομπή τους.

 Η περιουσία και των δυο υπολογίζεται πάντως συνολικά στα 2,2 δισεκατομμύρια δολάρια. Ο 43χρονος Κάνιε Γουέστ εκτιμάται ότι έχει περιουσία που φτάνει στα 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια (μουσικές παραγωγές, συναυλίες, ρούχα yeezy κ.α.), ενώ της Κιμ  αγγίζει τα 900 εκατομμύρια δολάρια (τηλεόραση, εσώρουχα, καλλυντικά, εφαρμογή για κινητά, social media κ.α.). Πέραν της βίλας που κατοικούσαν ως τώρα με τα παιδιά τους κατέχουν υπερπολυτελή αυτοκίνητα, ζώα φάρμας, ένα διαμέρισμα στο Μαιάμι και ένα αρχοντικό στο Μπελ Εαρ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View