Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στη γιορτινή Πάτρα εθεάθη ο "Λάμπρος" από τις "Άγριες Μέλισσες" Δημήτρης Γκοτσόπουλος

Στη γιορτινή Πάτρα εθεάθη ο "Λάμπρο...

Είχε σταματήσει στη Γούναρη με το αυτοκίνητο του για να βγάλει χρήματα από τράπεζα - περαστικοί τον αναγνώρισαν και έβγαλαν σέλφι μαζί του

Ακόμα και με μία απλή μαύρη μπλούζα και γκρι αθλητική φόρμα και με μαύρη μάσκα στο πρόσωπο, ο δημοφιλής Αχαιός ηθοποιός Δημήτρης Γκοτσόπουλος είναι άκρως γοητευτικός και το κυριότερο αναγνωρίσιμος. Ο 35χρονος «Λάμπρος» του ιδιαίτερα επιτυχημένου σίριαλ του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» που «σκίζει» από τηλεθέαση για 2η συνεχή σαιζόν, εθεάθη το πρωί της Τρίτης 29 Δεκεμβρίου 2020 στην Πάτρα στη Γούναρη όπου περίμενε σε atm τράπεζας για να πάρει χρήματα.

Μάλιστα ο πατρινός ηθοποιός έκανε και ανάρτηση στο instagram από την γιορτινά στολισμένη πλατεία Γεωργίου. Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Η γιορτινή ανάρτηση στο Instagram από την πλ. Γεωργίου!

Περαστικοί λόγω και του ψηλού παραστήματος του τον αναγνώριζαν και σταματούσαν να τον χαιρετίσουν και να του ευχηθούν Χρόνια πολλά και καλή Πρωτοχρονιά και εκείνος ευγενικά ανταπέδιδε ενώ σε κάποιες περιπτώσεις είδαμε κυρίες θαυμάστριες του, να του λένε αυθόρμητα καλά λόγια και πόσο αγαπούν τη σειρά και να του ζητούν να βγάλουν μία αναμνηστική σέλφι φωτογραφία. Μετά ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, η οικογένεια του οποίου είναι από το Μίραλι Αχαΐας, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του  και έφυγε.

Σίγουρα όσοι τον είδαν τυχαία αυτό το γιορτινό πρωινό στην Πάτρα (ανάμεσα τους και το thebest.gr) χάρηκαν πολύ και ο ίδιος έδειχνε σεμνός και προσγειωμένος παρά την τεράστια επιτυχία που του έχει χαρίσει η σειρά. Μην ξεχνάμε ότι για τη χρονιά 2019 ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος που ερμηνεύει τον ευαίσθητο δάσκαλο Λάμπρο στις «Άγριες Μέλισσες» ήταν καλλιτεχνικά, το πρόσωπο της χρονιάς.   

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight