Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεκτρονικό χριστουγεννιάτικο παζάρι από την Κοινο_Τοπία

Ηλεκτρονικό χριστουγεννιάτικο παζάρι από...

"Στηρίζουμε την κοινωνία των Ενεργών Πολιτών"  

 

Άλλο ένα εργαλείο για τη στήριξη της Κοινο_Τοπίας και των δράσεων της παρέχεται στους φίλους της οργάνωσης. Το ηλεκτρονικό παζάρι στην εποχή του covid-19 αλλά ίσως και μετά από αυτήν μπορεί να εξυπηρετήσει όσους δυσκολεύονται να επισκεφτούν τον πολυχώρο της Εταιρίας Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού Κοινο_Τοπία www.koinotopia.gr (Καραϊσκάκη 153, ισόγειο) μιας και προβλέπεται και αποστολή των ειδών κατ’ οίκον εφόσον η αξία τους υπερβαίνει τα 10€ και βρίσκεστε σε περιοχή που μπορεί η οργάνωση να εξυπηρετήσει.

Το παζάρι που λειτουργεί εδώ και μερικούς μήνες και αποτελεί αυτή την περίοδο το μοναδικό μέσο εξεύρεσης πόρων για την οργάνωση πέραν των δωρεών διαθέτει μεγάλη γκάμα βιβλίων χωρισμένων σε ενότητες (ιστορία-λαογραφία, λογοτεχνία-ποίηση, μαγειρική, οικολογία, παιδικά, Πάτρα, ψυχολογία-κοινωνιολογία- παιδαγωγικά, αγγλική λογοτεχνία, γενικά), κοσμήματα, αντικείμενα, χριστουγεννιάτικα κ.α.

Μπορείτε γι’ αυτό να επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση του παζαριού κάνοντας κλικ στην ακόλουθη διεύθυνση https://pazarikoinotopia. blogspot.com/?view=flipcard και να διαλέξετε κάτι της αρεσκείας σας. Αφού μπείτε στην παραπάνω διεύθυνση στη δεξιά πλευρά της οθόνης σας σε μια κάθετη μαύρη μπάρα υπάρχουν 3 επιλογές. Κλικάρετε την ενδιάμεση επιλογή ‘‘ετικέτες’’ και θα εμφανιστούν οι διάφορες ομάδες των αντικειμένων. Επιλέξτε την ομάδα που σας ενδιαφέρει κάνοντας κλικ πάνω της και τότε εμφανίζονται όλοι οι κωδικοί αυτής της κατηγορίας.

Το κάθε είδος εμφανίζει την τιμή του αν ακουμπήσετε τον κέρσορα επάνω του (μερικά την αναγράφουν) και το κωδικό του πχ Β0156 για να το παραγγείλετε. Αν κάνετε κλικ πάνω στην εικόνα αυτή μεγεθύνεται. Την παραγγελία σας μπορείτε να στείλετε στο [email protected] αναγράφοντας τον κωδικό του αντικειμένου ή να καλέσετε στο 2610.277171. Για κάθε πρόβλημα που θα αντιμετωπίσετε είμαστε στη διάθεσή σας για βοήθεια (απαντά τις περισσότερες ώρες από 9πμ-9μμ).

Ευχαριστούμε πολύ τους μεγάλους δωρητές του παζαριούΧριστίνα Μαυροπούλου, Άλις Λανγλαί, Γεωργία Μαντέλη, Βίκυ Τουλιάτου, Σταύρο Φραγκάκη, Λαμπρινή Λυμπερτάδου, Πατρινή Μικροζυθοποιϊα Αχαϊκός Ζύθος Ι.Κ.Ε (Toul's Brews), αλλά και τους Λουκά Γεωργίου, Ειρήνη Σκώκου, Άννα Κουκούλη, Ειρήνη Τζόλα, Σαλώμη Χρυσανθακοπούλου, Αλέκα Ράπτη, Πίτσα Δρογκάρη, Βάσω Μαρτίνη, Τασούλα Νικολοπούλου, Χριστιάννα Σπηλιώτη, Μαρία Λούτση, Δημήτρη Φάκο, Ανδρέα Βρη, Σωτηρία Στεφανοπούλου, Παναγιώτη Καρώνη, Πόπη Πιλαβά, Αγγελική Σκιαδαρέση, Μαρία Αθανασοπούλου, Μαρία Σκούταρη, Ευαγγελία Γουρζή, Ελευθερία Αλεξανδράτου, Ιωάννα Ρόδη, Άννα Καλλιάφα, Νίκο Αναστασόπουλο, Βάσω Καλιακούδα, Αλέκα Σπίνου, Ελένη Φελούρη, κατάστημα ‘‘φρου φρου’’, Χριστίνα Φουφοπούλου, Κατερίνα Ανδρικογιαννοπούλου, Παυλίνα Μπαρτζίλα, Χρύσα Λυκούδη, Ελένη Γκίκα, Γεώργιο Σακαπέτη, Ελένη Αντωνάκη, Παναγιώτα Βάθη, Παναγιώτα Κατσογριδάκη, Έφη Τριανταφύλλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις