Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συγκέντρωση τροφίμων, φαρμάκων και παιχνιδιών στο Εργατικό Κέντρο της Πάτρας

Συγκέντρωση τροφίμων, φαρμάκων και παιχν...

Μέχρι την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου

Στην ανακοίνωση των εργατικών σωματείων της Πάτρας αναφέρεται: 

Σ’ αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες για όλους τους εργαζόμενους, εν μέσω πανδημίας και lockdown, εκατοντάδες συνάδελφοί μας στην Πάτρα είναι άνεργοι και χωρίς κανένα εισόδημα. Η ανεργία στην περιοχή μας έχει εκτοξευθεί και τα πράγματα θα δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο το επόμενο διάστημα.

Η κυβέρνηση της ΝΔ, ενώ μοιράζει απλόχερα εκατομμύρια ευρώ στους κλινικάρχες και συνολικότερα στους επιχειρηματικούς ομίλους, δεν έχει πάρει κανένα μέτρο για να ενισχυθεί το λαϊκό εισόδημα, να στηριχτούν οι άνεργοι και να πάρει ταυτόχρονα μέτρα ενίσχυσης του δημόσιου συστήματος υγείας.

Απέναντι σ’ αυτή την κατάσταση δε στεκόμαστε απαθείς!

Υψώνουμε το ανάστημά μας

Εκφράζουμε έμπρακτα την ταξική μας αλληλεγγύη σε όλους τους συναδέλφους που δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα και να ανταποκριθούν ακόμη και στα βασικά για την επιβίωσή τους. Μπροστά στις γιορτές συγκεντρώνουμε είδη τροφίμων, φάρμακα και παιχνίδια για τα παιδιά, που θα διανεμηθούν σε συναδέλφους που τα έχουν ανάγκη.

 


Καλούμε όλους τους συναδέλφους να απευθύνονται στα Συνδικάτα τους για προβλήματα που αφορούν όλες τις πτυχές της ζωής τους: Τη δουλειά, την υγεία, την τηλεκπαίδευση των παιδιών τους, την απειλή για πλειστηριασμό του σπιτιού τους, για διακοπή ρεύματος, νερού κλπ.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους, όλους τους εργαζόμενους της πόλης μας να συμβάλουν από το υστέρημά τους, για να μη μείνει κανένας μόνος του απέναντι στην επίθεση που δεχόμαστε. Για να δυναμώσει ο αγώνας για την υπεράσπιση της υγείας και των δικαιωμάτων μας.  

Τα είδη που συγκεντρώνονται

Ξηρά τροφή (φρυγανιές, παξιμάδια, μπισκότα κ.λπ.)
Όσπρια
Ζυμαρικά
Φρούτα
Νωπά λαχανικά και κρέατα
Άλλα τρόφιμα μακράς διάρκειας (λάδι, μέλι, κονσέρβες, γάλα εβαπορέ κτλ.)
Είδη βρεφικής φροντίδας - πάνες, μωρομάντηλα, σαμπουάν, αφρόλουτρα, κρέμες συγκάματος
Προϊόντα καθαρισμού - καθαριστικά και απολυμαντικά γενικής χρήσης, μαλακτικά ρούχων, απορρυπαντικά πλυντηρίου, χλωρίνη, απορρυπαντικά πιάτων κλπ
Είδη προσωπικής φροντίδας - σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σερβιέτες
Χαρτικά - χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες κτλ
Παιδικά παιχνίδια
Φάρμακα 

Τα παραπάνω είδη θα συγκεντρώνονται στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας (Κολοκοτρώνη 20), στον ημιώροφο, από το Σάββατο 19/12 ως και την Τρίτη 22/12 6.00-8.30 μ.μ. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6937896770, 6942796799, 6987150043, 6906634416

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις