Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Απολογισμός αντιπυρικής περιόδου & μέτρα πρόληψης έντονων καιρικών φαινομένων στο επίκεντρο σύσκεψης στη Ναύπακτο

Απολογισμός αντιπυρικής περιόδου & μ...

Έγινε παρουσία του Δημάρχου Ναυπακτίας Β. Γκίζα και του Περιφερειακού Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δ. Ελλάδας, Ν. Ρουμελιώτη

Σύσκεψη με τον Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας, Αντιπύραρχο Νίκο Ρουμελιώτη, το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπάκτου Επιπυραγό Κωνσταντίνο Μπέκο και τον Υποδιοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπάκτου Αθανάσιο Χριστοβασίλη, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας στο Δημαρχείο της πόλης.

Στο επίκεντρο της σύσκεψης, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, βρέθηκαν η αποτίμηση της αντιπυρικής περιόδου καθώς και τα μέτρα πρόληψης για την αντιμετώπιση του κινδύνου από πλημμυρικά φαινόμενα και φαινόμενα έντονων χιονοπτώσεων και παγετού κατά την τρέχουσα περίοδο.  Οι παριστάμενοι, κατά τη διάρκεια της διεξοδικής συζήτησης που ανέπτυξαν επί των συγκεκριμένων θεμάτων, συμφώνησαν ότι η διαρκής επαγρύπνηση από την πλευρά όλων καθώς και η υποστήριξη του έργου της Πυροσβεστικής από τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες λειτουργούν καταλυτικά στην αποτελεσματική διαχείριση των συμβάντων.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, ο Δήμαρχος Ναυπακτίας δεν παρέλειψε να επαναλάβει και προσωπικά τις ευχαριστίες του τόσο προς τον Περιφερειακό Διοικητή όσο και προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπάκτου για το συντονισμό και τη διαχείριση της κατάστασης στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο πευκόδασος του Τρικόρφου τον περασμένο Σεπτέμβριο.

 Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, τόσο λόγω της δυσβατότητας της περιοχής όσο και λόγω των ισχυρών ανέμων, ο υποδειγματικός, από μέρους σας, συντονισμός των πυροσβεστικών δυνάμεων και η συνεργασία όλων συνέβαλαν καθοριστικά στο να αποτραπούν τα χειρότερα». 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις