Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ταξί-ντελιβεράδες και στην Πάτρα, λόγω του lockdown

Ταξί-ντελιβεράδες και στην Πάτρα, λόγω τ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Η πανδημία αλλάζει και τα επαγγελματικά δεδομένα

Ταξιτζήδες σε ρόλο διανομέων συναντά κανείς και στην Πάτρα. Οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές αφού είδαν πως δύσκολα βγαίνει το μεροκάματο με τις μεταφορές των ελάχιστων πολιτών που κυκλοφορούν λόγω του λοκντάουν, αποφάσισαν να κάνουν σύμβαση με εταιρείες κούριερ που τρέχουν και δεν φτάνουν για να κάνουν τις παραδόσεις δεμάτων πολιτών που αναγκαστικά παραγγέλνουν μαζικά από το διαδίκτυο.

Οι οδηγοί ταξί, που εξαιτίας της πανδημίας έχουν ξεμείνει από πελάτες, βρήκαν έναν νέο επαγγελματικό ρόλο, ο οποίος εξάλλου ήταν πάντα στη διάθεση των πελατών τους. Σε κούριερ με τέσσερις τροχούς έχουν μετατραπεί οι αυτοκινητιστές και στην Πάτρα καθώς οι εταιρείες ταχυμεταφορών "κάνουν υπερωρίες", αφού ο όγκος των παραγγελιών, λόγω του lockdown, είναι τεράστιος.

Εκατοντάδες δέματα ταξινομούνται για να παραδοθούν σε καταναλωτές που, λόγω του lockdown, δεν έχουν άλλον τρόπο να προμηθευτούν προϊόντα.

Κάθε οδηγός ταξί διανέμει έως και 30 δέματα κατά τη διάρκεια της βάρδιας του. Η κίνηση στις αποστολές, από την επιβολή του lockdown, αυξάνεται καθημερινά ολοένα και περισσότερο. Ωστόσο και καθώς η εμπλοκή των αυτοκινητιστών γίνεται κυκλικά, μπορεί να περάσουν εως και 3 εβδομάδες για να εμπλακεί ένας οδηγός ταξί σε υπηρεσία διανομών. Το ημερήσιο όφελος, δεν ξεπερνά τα 20 με 30 ευρώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις