Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σήμερα η κηδεία του Παρασκευά Βασιλακόπουλου- Η αστυνομία για την ανατροπή του τρακτέρ στον Ερύμανθο

Σήμερα η κηδεία του Παρασκευά Βασιλακόπο...

Θλίψη για τον Παρασκευά Βασιλακόπουλο, πατέρα τριών παιδιών

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, το οποίο έλαβε χώρα χθες το πρωί, σε χωριό του Ερυμάνθου.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η αστυνομία, 52χρονος ημεδαπός οδηγώντας γεωργικό ελκυστήρα (τρακτέρ) κινούμενος σε αγροτικό δρόμο, προκειμένου να μεταβεί σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του, ανετράπη καταπλακώνοντάς τον οδηγό, με αποτέλεσμα να προκληθεί ο θανάσιμος τραυματισμός του.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου ενεργείται προανάκριση για την πλήρη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος".

Πρόκειται για τον 52χρονο Παρασκευά Βασιλακόπουλο, πατέρα τριών παιδιών. Ήταν οδηγός ταξί.

 Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου στις 2 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Πλατανόβρυσης (Μετζένα) Δ. Ερυμάνθου.

Συγκλονισμένοι οι συνάδελφοί του

Τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος εξέφρασε μιλώντας στο thebest.gr, ο  πρόεδρος  του Συλλόγου  Ιδιοκτητών Ταξί Πατρών και Περιχώρων Παναγιώτης Σκέντζος.

«Είμαστε πραγματικά συγκλονισμένοι από αυτό που συνέβη. Ήταν ένας πεπειραμένος οδηγός, δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που συνέβη. Ήταν ένας αγαπητός συνάδελφος, ένας καλός άνθρωπος. Εργαζόταν για πολλά χρόνια, φρόντιζε την οικογένεια του. Οδηγούσε το ταξί του και είχε και τις αγροτικές του δουλειές του. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να στηρίξουμε την οικογένεια του, θα προσπαθήσουμε να εκτελέσουμε κάποια δρομολόγια που είχε αναλάβει για να υπάρχει ένα εισόδημα για την οικογένεια» αναφέρει στο thebest.gr. 

 
 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις