Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θα φωταγωγηθεί με πορτοκαλί χρώμα το κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας στην Πάτρα

Θα φωταγωγηθεί με πορτοκαλί χρώμα το κεν...

Συνεχίζονται οι δράσεις ενάντια στη βία κατά των Γυναικών

Η 25η Νοεμβρίου  έχει καθιερωθεί ως η αρχή ενός 16ήμερου εκδηλώσεων, μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου, με σκοπό τη διάδοση μηνυμάτων ευαισθητοποίησης του κοινωνικού συνόλου για το θέμα της βίας κατά των Γυναικών. Ο εγκλεισμός λόγω της πανδημίας έφερε το θέμα στο προσκήνιο με θλιβερά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας σε όλο τον κόσμο.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ανταποκρινόμενη στο ευαίσθητο για το κοινωνικό σύνολο θέμα, σε συνεργασία με τον Σοροπτιμιστικό  Όμιλο Πάτρας «Δανιηλίς» , θα φωταγωγήσουν με χρώμα πορτοκαλί το κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας (ΝΕΟ Πατρών – Αθηνών 32 και Αμερικής) στην Πάτρα, στις 4 και 5 Δεκεμβρίου 2020.

Ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Πάτρας «Δανιηλίς», λαμβάνει μέρος στην Πανελλήνια και Πανευρωπαϊκή καμπάνια, με το διεθνή τίτλο “Orange Days” με την ψηφιακή κυρίως τεχνολογία λόγω περιορισμών covid-19.

Στις δράσεις, περιλαμβάνονται η προώθηση μηνυμάτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η συμμετοχή σε πανελλήνιες διαδικτυακές ημερίδες, αλλά και η επικοινωνία με αρμόδιους φορείς της πολιτείας, με στόχο την αναζήτηση ουσιαστικότερων παρεμβάσεων στη μετά τον κορωνοϊό εποχή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις