Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο κορωνοϊός στη Δυτική Ελλάδα: Οι νοσηλείες, τα νέα κρούσματα και τα στατιστικά της εβδομάδας

Ο κορωνοϊός στη Δυτική Ελλάδα: Οι νοσηλε...

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ

 

Σταθερός είναι ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται με κορωνοϊό στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών και το Γενικό Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας.

Την Τρίτη στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο αναφοράς για τη Δυτική Ελλάδα νοσηλεύονταν 35 ασθενείς με κορωνοϊό, οι 10 εκ των οποίων στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Οι 8 είναι διασωληνωμένοι και δυο στον θάλαμο αρνητικής πίεσης. Οι υπόλοιποι 25 νοσηλεύονται στην κλινική covid.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών οι νοσηλείες ανέρχονται σε 20. Τέσσερις ασθενείς νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και 16 στην κλινική κορωνοϊού.

Στο μεταξύ αυξημένα σε σχέση με τα προηγούμενα 24ωρα ήταν τα κρούσματα κορωνοϊού που κατέγραψε την Τρίτη ο ΕΟΔΥ στη Δυτική Ελλάδα, ανεβάζοντας τον αριθμό των θετικών κρουσμάτων στους νομούς Αχαϊας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας σε 71!

Το τελευταίο 7ημερο, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ, στην Αχαΐα ο αριθμός των κρουσμάτων ανήλθε σε 213, όταν το αντίστοιχο προηγούμενο 7ήμερο ήταν 189, δηλαδή η διαφορά συνίστατο σε 24 νέες μολύνσεις.

 Στην Αιτωλοακαρνανία η διαφορά της μιας εβδομάδας ανέρχεται στις 50 νέες μολύνσεις, φόσον το τελευταίο 7ήμερο τα κρούσματα ανήλθαν σε 173 όταν το αμέσως προηγούμενο διάστημα των επτά ημερών ήταν 123.

Τριάντα τρία περισσότερα κρούσματα σε διάστημα μιας εβδομάδας εμφανίστηκαν στην Ηλεία, η οποία τις τελευταίες επτά μέρες μετρά 80 νέα κρούσματα ενώ το αμέσως προηγούμενο 7ήμερο καταγράφηκαν 47 νέα περιστατικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις