Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοϊός: Αποσωληνώθηκε γυναίκα στη ΜΕΘ του Αγίου Ανδρέα

Κορωνοϊός: Αποσωληνώθηκε γυναίκα στη ΜΕΘ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Αρνητικά τα τεστ κορωνοϊού σε γιατρό και ασθενείς του Ακτινοθεραπευτικού

Μία καλή μέρα ήταν η σημερινή για το νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα της Πάτρας. Λίγες μέρες μετά την πρώτη αποσωλήνωση ενός γιατρού από την Τρίπολη σήμερα βγαίνει από την ΜΕΘ, όπου νοσηλευόταν επίσης διασωληνωμένη, μια γυναίκα.

«Η γυναίκα πλέον μεταφέρεται στην κλινική όπου βρίσκεται και ο γιατρός που αποσωληνώθηκε πριν από μία εβδομάδα περίπου. Μάλιστα πλέον είναι σε θέση να μεταφερθεί στην Τρίπολη όπου θα συνεχίσει τη νοσηλεία του» αναφέρει στο thebest.gr ο διοικητής του νοσοκομείου, Ηλίας Θεοδωρόπουλος. Αυτή τη στιγμή στη ΜΕΘ  covid του νοσοκομείου νοσηλεύονται διασωληνωμένα 4 άτομα ενώ στην κλινική 18. Να σημειώσουμε ότι στη ΜΕΘ υπάρχουν δύο κενά κρεβάτια και σύντομα θα προστεθούν άλλα δύο με την ΜΕΘ να αποκτά συνολικά οκτώ κλίνες.

Αρνητικά τα τεστ στο Ακτινοθεραπευτικό

Όπως αναφέρει ο κ. Θεοδωρόπουλος καλά είναι τα νέα και για το Ακτινοθεραπευτικό Τμήμα του νοσοκομείου. Εκεί εντοπίστηκαν δύο γιατροί θετικοί στον κορωνοϊό. Ωστόσο τα τεστ που έγιναν στη γιατρό με την οποία λειτουργεί το τμήμα αλλά και στους  ασθενείς που πέρασαν από αυτό είναι αρνητικά.

Φωτ. αρχείου eurokinissi 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις