Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δύο γιατροί με κορωνοϊό στο ακτινοθεραπευτικό του "Αγ. Ανδρέα"- Τι θα γίνει με τους καρκινοπαθείς

Δύο γιατροί με κορωνοϊό στο ακτινοθεραπε...

Οι θεραπείες στο συγκεκριμένο τμήμα (ακτινοβολίες σε καρκινοπαθείς) θα συνεχιστούν κανονικά εκτός κι αν προκύψουν στην πορεία νέα δεδομένα

Ανοιχτό παραμένει το ακτινοθεραπευτικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού. Πρόκειται για δύο γιατρούς που βρέθηκαν θετικοί στον ιό. Όπως εξήγησε μιλώντας στο thebest.gr ο διοικητής του νοσοκομείου, Ηλίας Θεοδωρόπουλος, ακολουθήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα, έγινε απολύμανση, ιχνηλάτηση, διενεργούνται τεστ στο υπολοιπο προσωπικό, και φαίνεται, μέχρι στιγμής, ότι δεν έχουν προκύψει άλλα κρούσματα. Ωστόσο ασθενείς που ήρθαν σε επαφή με τους δύο γιατρούς που βρέθηκαν θετικοί ενημερώνονται προκειμένου να γίνουν πάλι τα προβλεπόμενα.

Από εκεί και πέρα οι θεραπείες στο συγκεκριμένο τμήμα (ακτινοβολιες σε καρκινοπαθείς) θα συνεχιστούν κανονικά εκτός κι αν προκύψουν στην πορεία νέα δεδομένα που θα οδηγήσουν και σε άλλα μέτρα καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, αναμένονται να βγουν αποτελέσματα τεστ κι άλλων εργαζόμενων που εξακολουθούν να εργάζονται, μέχρι την Παρασκευή. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις