Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αίγιο: 46χρονος από το Ζεφύρι εξαπάτησε δυο ηλικιωμένες

Αίγιο: 46χρονος από το Ζεφύρι εξαπάτησε ...

Προσποιούμενος τον ασφαλιστή και τον φίλο των παιδιών τους.

Δυο ηλικιωμένες γυναίκες από το Αίγιο εξαπάτησε 46χρονος από το Ζεφύρι που τις επισκέφθηκε προσποιούμενος τον ασφαλιστή, απεσταλμένο των παιδιών τους. Στην πρώτη περίπτωση ζήτησε μετρητά από την γυναίκα για να ρυθμίσει ασφαλιστικές εκκρεμότητες του γιου της. Επειδή η γυναίκα δεν είχε μετρητά του έδωσε κοσμήματα συνολικής αξίας 5.000 ευρώ.

Στη δεύτερη περίπτωση εμφανίστηκε ως φίλος του γιου της ηλικιωμένης και ζητώντας της νερο την απομάκρυνε από το χώρο και της άρπαξε κοσμήματα από την κρεβατοκάμαρα.

Τα στοιχεία του 46χρονου ταυτοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση και αναζητείται για να συλληφθεί.

Ο δράστης είχε και συνεργό ο οποίος και στις δυο περιπτώσεις έπαιζε το ρόλο του τσιλιαδόρου και περίμενε τον 46χρονο για να απομακρυνθούν από την περιοχή.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Εξιχνιάσθηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος  Ασφαλείας Αιγιαλείας, δυο απάτες, που διαπράχθηκαν στο Αίγιο, σε βάρος δυο ηλικιωμένων γυναικών.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και ενός ακόμα άγνωστου συνεργού του.

Ειδικότερα, ο δράστης την 16/11/2020 και την 19/11/2020 μετέβη στις οικίες δυο ηλικιωμένων γυναικών σε περιοχές της Αιγιαλείας, όπου
προσποιούμενος τον ασφαλιστή των γιών τους και με την μέθοδο της απασχόλησης, τους αφαιρούσε κοσμήματα, ενώ στη συνέχεια επιβιβαζόταν σε αυτοκίνητο, στο οποίο τον ανέμενε συνεργός του.

Για την διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκε ενδελεχής έρευνα από τους αστυνομικούς, οι οποίοι αξιοποιώντας τα στοιχεία που συνέλεξαν κατά το προανακριτικό τους έργο, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του δράστη.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του άνδρα θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις