Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Απίστευτη υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών με εμπλοκή 88χρονης

Δυτική Ελλάδα: Απίστευτη υπόθεση διακίνη...

Στο Αγρίνιο

Μια σοκαριστική υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών απασχόλησε τις αστυνομικές αρχές του Αγρινίου που πέρασαν χειροπέδες σε τρία συγγενικά άτομα εκ των οποίων μια 88χρονη γυναίκα. 51 και 61 ετών άνδρες οι άλλοι δυο εμπλεκόμενοι.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου προέβη χθες, Σάββατο, μεσημέρι, σε αιφνίδια έρευνα στην οικία εμπλεκόμενων σε χωριό κοντά στο Αγρίνιο έχοντας αξιοποιήσει πληροφορίες που συνέλεξαν το τελευταίο διάστημα.

Δυστυχώς οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν καθώς   βρέθηκαν συσκευασίες ηρωίνης αρχικά πάνω στη γυναίκα (κρυμμένες στο στήθος της) αλλά και σε άλλα σημεία. Κατασχέθηκαν τα 229 γραμμάρια ηρωίνης, το χρηματικό ποσό των 675 ευρώ, δύο κινητά, ένα κυνηγετικό όπλο  και μια ζυγαριά ακριβείας.

Ειδικότερα , οι συσκευασίες με την ηρωίνη εντοπίστηκαν άλλες κρυμμένες πάνω στη γυναίκα, και άλλες σε δωμάτια των εμπλεκόμενων ακόμη και σε κοτέτσι όπου μεσα σε βάζα εντοπίστηκε η μεγαλύτερη ποσότητα (μια συσκευασία με 20,8 γρ. σε μορφή βράχου και  τέσσερις ακόμη ισοβαρείς συσκευασίες συνολικά 202,8 γραμμαρίων.

Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών (κατοχή και διακίνηση) ενώ ο 61χρονος αντιμετωπίζει και κατηγορίες για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Για την υπόθεση αναμένονται οι ανακοινώσεις των αστυνομικών αρχών.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, σε χωριό του Αγρινίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, τρεις ημεδαποί και συγκεκριμένα, δυο άνδρες και μια ηλικιωμένη γυναίκα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών, καθώς και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, εντόπισαν τους δράστες σε χωριό του Αγρινίου και σε σωματικούς ελέγχους που τους πραγματοποίησαν βρήκαν στην κατοχή της γυναίκας και κατέσχεσαν πέντε συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους (3,5) γραμμαρίων.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες των δραστών, καθώς και σε αποθήκη και σε κοτέτσι, ενός από τους δυο άνδρες, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ακόμη τα εξής :

• (232,6) γραμμάρια ηρωίνης
• ένα κυνηγετικό όπλο
• μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
• δυο κινητά τηλέφωνα και
• (695) ευρώ

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις