Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αμβρόσιος: "Αγαπητέ Κυριάκο, τα έβαλε με τον Θεό; Θα νικηθής!"

Αμβρόσιος: "Αγαπητέ Κυριάκο, τα έβα...

Ανάρτηση του πρώην Καλαβρύτων και Αιγιάλειας Αμβρόσιου στο προσωπικό του ιστιολόγιο

Επίθεση στον Κ. Μητσοτάκη πραγματοποίησε ο πρώην Καλαβρύτων & Αιγιάλειας Αμβρόσιος, αναφέροντας πως "διέλυσε τη χώρα και θα λογοδοτήσει γι αυτό". Αναλυτικά η ανάρτηση:

Οταν εμείς οι πιστοί χριστιανοί σπεύδουμε στην Εκκλησία σκοπός μας είναι να επικαλεσθούμε την Χάριν των Αγίων της Ορθοδοξίας, ώστε να λύσουμε τα προβλήματά μας! Στην αδυναμία την ιδικήν μας να προσθέσουμε την δύναμιν και την παρρησίαν των Αγίων μας! 

Ιδού ένα απλό παραδειγμα από την χθεσινή ημέρα, οπου η Εκκλησίας μας εώρταζε την μνήμην των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ. Σε ένα από τα τροπάρια, λοιπόν,  είπαμε προς τον Αρχάγγελον Μιχαήλ τα εξής λόγια:

Δηλ. ωμολογήσαμε, ότι όπου Εκείνος παρίσταται ο Διάβολος τρέπεται .......εις φυγήν! Δια τούτο, λοιπόν και Τον παρακαλούμε  «τα πυρφόρα αυτού βέλη, τα καθ' ημών κινούμενα απόσβεσον». Επομένως, αγαπητέ Κυριάκο, με το να εντέλλεσαι το κλείσιμο των  Ναών παραδίδεις τους πιστούς στην φθοροποιό δύναμη του Διαβόλου! Μια ημέρα θα λογοδοτήσης ενώπιον του Κυρίου και για το έγκλημα αυτό!"

Μπορείτε ν α δείτε όλόκληρη την ανάρτηση εδώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις