Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θλίψη για την εκδημία του σεβαστού ιερέα π. Σπυρίδωνα Λιάσκου, εφημέριου για χρόνια στα Καμίνια

Θλίψη για την εκδημία του σεβαστού ιερέα...

Η κηδεία του θα τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο στα Αγιοβλασίτικα την Παρασκευή 6/11 στις 11 το πρωί

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε η δυσάρεστη είδηση πως εκοιμήθη ο σεβαστός και αγαπητός ιερέας της Μητροπόλεως Πατρών π. Σπυρίδων Λιάσκος σε ηλικία 90 ετών.

Ο εκλιπών έφυγε από τη ζωή από φυσικά αίτια και ήταν ένας ιερέας της παλιάς γενιάς με μεγάλη προσφορά στο χώρο της εκκλησίας και στο ιερό θυσιαστήριο.  Είχε υπηρετήσει για πολλά χρόνια στα Καμίνια, στον ιερό ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού ενώ όπως μας είπαν από την οικογένεια του, ήταν μεγάλη και ανεκτίμητη η προσφορά του στην ανέγερση του ιερού ναού Αγίου Σπυρίδωνα επίσης στα Καμίνια. Ο εκλιπών είχε ακόμα υπηρετήσει ως ιερέας στο Ελαιοχώρι και στα Σπαλιαρέικα Αχαΐας. Κατοικούσε στα Αγιοβλασίτικα στην Άνω Αχαΐα όπου και θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020 στις 11 το πρωί στον εκεί ιερό ναό Παντανάσσης. Η σορός θα βρίσκεται στον ιερό ναό από τις 7 το πρωί ενώ λόγω των έκτακτων μέτρων του ΕΟΔΥ και της κυβέρνησης κατά του covid-19, η κηδεία θα τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Ο π. Σπυρίδων Λιάσκος ήταν νυμφευμένος με την πρεσβυτέρα Ευγενία και είχε αποκτήσει 7 παιδιά, τον Κωνσταντίνο, τον Άγγελο, τη Σοφία, την Ελένη, την Αρετή, την Ευφροσύνη και την Χριστίνα ενώ είχε τη χαρά εν ζωή να δει και οκτώ εγγόνια.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις