Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Ugg Boots: Οι celebrities τις ανακαλύπτουν ξανά και οι fashion στήλες τις «παινεύουν» αναδρομικά

Ugg Boots: Οι celebrities τις ανακαλύπτο...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Kάτι ξέρεις Εμιλι Ραταζκόβσκι, επιστροφή στο 2000 με το πιο μαλακό πάτημα ever

Είναι το τελευταίο «κόλλημα» της μόδας, αν και δεν έφυγε ποτέ από το πεζοδρόμιο. Οι τόσο πρακτικές, άνετες και «χουχουλιάρικες» μπότες Ugg κάνουν φέτος επανεκκίνηση ως super street style trend, ως το καθημερινό φετίχ της δεκαετίας του 2000 στο πλέον δυναμικό comeback. Τις τελευταίες μέρες διαβάζουμε διαρκώς σχετικά δημοσιεύματα στα fashion media με αφορμή τις τελευταίες εμφανίσεις των Εμιλι Ραταζκόβσκι, Ιρίνα Σάικ, Τζόαν Σμολς κ.α.

«Ugg Boots are trendy again» – «Are Ugg Boots so over they’re cool again;» -«How Emili Ratajkowsky Style Ugg Boots the 2020 Way»-«Uggs are Indie now»- «Uggs are back in style, wherether you like it or not» κάποιοι ενδεικτικοί τίτλοι. Όπως συνέβη με τα παλιά sneakers αθλητικών κολοσσών, με τα crocs και τα αλλοτινά logos στα μπλουζάκια, η παρελθοντολαγνεία συνεχίζεται και η μόδα κάνει κύκλους.

 

Ενώ οι περισσότερες τις έχουμε ήδη στη ντουλάπα μας καλούμαστε να τις δούμε με άλλο μάτι, πλάι στις καινούριες τρακτερωτές μπότες, γαλότσες και αρβύλες. Το μοντέλο Ugg που κάνει αυτή τη στιγμή θραύση είναι η λιτή κοντή εκδοχή, που χαμηλώνει ακόμα πιο κοντά στον αστράγαλο με την ονομασία Classic ultra mini. Αρέσουν όμως πολύ και τα νέα σχέδια Bailey Zip Mini με το πλαινό φερμουάρ και Fluff Mini Belted με τα γούνινα «τελειώματα».

Όπως θυμάστε οι Ugg με την «βελούδινη» υφή και την απαλότητα που παραπέμπει σε αφράτη … παντόφλα, ιδρύθηκαν σαν εταιρεία το 1978 από αυστραλό σέρφερ της Νότιας Καλιφόρνια και στα μέσα του ’80 είχαν ήδη ταυτιστεί με το χαλαρό style της περιοχής. Το 2000 η Οπρα Γουίνφρει τις κατέταξε στα πιο αγαπημένα της πράγματα και χάρισε στο κοινό της 350 ζευγάρια. Εκτοτε, «κατέλαβαν» τον κόσμο και την καθημερινότητα των πόλεων χάρη στην εσωτερική τους γούνα και το μαλακό πάτημα «ελέφαντα». Style icons όπως οι Κέιτ Μος, η Ριάνα και η Σιένα Μίλερ τις έβαλαν ταχύτατα στην γκαρνταρόμπα τους. Για τη φετινή χειμερινή σαιζόν παρέλασαν και σε extra large εκδοχή στην fashion week του Παρισιού. 
 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View