Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

To thebest.gr καλύπτει απόψε Live ολονύχτια τις αμερικανικές εκλογές

To thebest.gr καλύπτει απόψε Live ολονύχ...

Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις της πιο κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης των τελευταίων χρόνων

Το thebest.gr καλύπτει λεπτό προς λεπτό τις κρίσιμες αμερικανικές εκλογές από το βράδυ της Τρίτης και συνεχόμενα ως το πρωί της Τετάρτης και την ανακοίνωση του νέου προέδρου. Η μεγάλη μάχη ανάμεσα στον Ντόναντ Τραμπ και τον Τζο Μπάιντεν, με όλες τις εξελίξεις από τη δημοσιογραφική ομάδα του thebest.gr και την πρωτοβουλία μας το Uncover, που εδώ και 2 εβδομάδες έχει δημοσιεύσει motion graphic videos, αναλύσεις και συνεντεύξεις με ειδικούς από την Ελλάδα και την Αμερική.

Καθώς κορυφώνεται η αγωνία σε όλο τον πλανήτη για το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών που θα αναδείξουν τον επόμενο πλανητάρχη, ο απερχόμενος Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ και ο υποψήφιος των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην πλέον κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων δεκαετιών. Η εκλογική διαδικασία η οποία ξεκίνησε πριν από καιρό με τις επιστολικές ψήφους, ολοκληρώνεται την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, σε κάθε πολιτεία που κλείνουν οι κάλπες θα ανακοινώνονται τα exit poll. Οι τελευταίες κάλπες – στη βορειοδυτική πολιτεία της Αλάσκας – θα κλείσουν στις 7 το πρωί (ώρα Ελλάδας) της Τετάρτης 4 Νοεμβρίου 2020. Εάν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα, το αποτέλεσμα θα είναι σαφές όταν η πολιτεία της Αλάσκα ανακοινώσει το exit poll, δηλαδή μετά τις 7.00 το πρωί τις Τετάρτης. Το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών αναμένεται να ανακοινωθεί περίπου στις 11.00 το πρωί, ώρα Ελλάδας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις