Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μια συζήτηση με τον πρόεδρο της Νεολαίας των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ, Joshua Harris-Till, για τις αμερικανικές εκλογές - VIDEO

Στο πλαίσιο του πρώτου κύκλου επεισοδίων του Uncover

Η νέα δημοσιογραφική πρωτοβουλία του thebest, το Uncover, συνεχίζει τον διάλογο για τις αμερικανικές εκλογές της ερχόμενης Τρίτης με μια τρίτη συνέντευξη. 


Ο Joshua Harris-Till, Πολιτικός Επιστήμονας και δεύτερος Αφροαμερικανός πρόεδρος της Νεολαίας των Δημοκρατικών στα 87 χρόνια της ιστορίας της, παραχώρησε συνέντευξη στους Θάνο Νασόπουλο και Κωνσταντίνο Μαρκέτο, με αφορμή τις επικείμενες αμερικανικές εκλογές.


Η καθημερινή τριβή του με τις κοινωνικές διεργασίες των ΗΠΑ και ο ανεπιτήδευτος και χωρίς στρογγύλεμα λόγος του, βοηθάει το θεατή να μπορέσει να κατανοήσει την πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα που βιώνει ο μέσος αμερικανός πολίτης από την εποχή του Ομπάμα και ύστερα.


Παρακολουθώντας τη συζήτηση, μπορεί κανείς να δει να ξετυλίγεται μπροστά του ο σεξισμός και ο ρατσισμός που καταπιέζουν κοινωνικά στρώματα στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, αλλά και η άνοδος της κρατικής βίας και των δράσεων ακροδεξιών παρακρατικών οργανώσεων πολιτοφυλακής, που συντελείται τα χρόνια της προεδρίας Τραμπ.

Δείτε τη συζήτηση εδώ:

Υπενθυμίζουμε πως σε όλα τα video θα υπάρχουν ενσωματωμένοι ελληνικοί υπότιτλοι, ώστε να είναι προσβάσιμα σε όλους τους συμπολίτες μας.


Ανακαλύψτε το Uncover στο facebook εδώ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις