Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αύριο, Σάββατο το διάγγελμα του πρωθυπουργού

Αύριο, Σάββατο το διάγγελμα του πρωθυπουργού

Ήταν να πραγματοποιηθεί σήμερα, Παρασκευή στις 15:00 το μεσημέρι, ωστόσο αναβλήθηκε λόγω του σεισμού

Ο ισχυρότατος σεισμός στη Σάμο, ο οποίος έγινε αισθητός και στην Αττική και είχε μεγάλη διάρκεια, φέρνει αλλαγές στα όσα είχαν ανακοινωθεί για το διάγγελμα που είχε ανακοινωθεί πως θα κάνει σήμερα, Παρασκευή 30.10.2020, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχετικά με τα νέα μέτρα για τον κορονοϊό. Αρχικά είχε προγραμματιστεί να γίνει το διάγγελμα στις 15:00 το μεσημέρι της Παρασκευής, 30.10.2020, στην συνέχεια ανακοινώθηκε πως αναβλήθηκε χωρίς να γίνεται γνωστό το πότε θα γίνει τελικά.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στον πρωθυπουργικό λογαριασμό στο Twitter, το μήνυμα του πρωθυπουργού προς τους πολίτες θα πραγματοποιηθεί εντέλει αύριο Σάββατο, 31 Οκτωβρίου.

«Η Σάμος άντεξε. Κυβερνητικό κλιμάκιο μεταβαίνει στο νησί για την αντιμετώπιση των προβλημάτων. Ενημερώνομαι διαρκώς για την κατάσταση και καλώ τους κατοίκους να βρίσκονται σε εγρήγορση όσο διαρκεί η μετασεισμική δραστηριότητα. Οι ανακοινώσεις για την πανδημία θα γίνουν αύριο», αναφέρει σε tweet του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις