Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ιάσονας Φωτήλας: Η Πάτρα δεν έχει ανάγκη από άλλον ένα καλό κομμουνιστή, έχει ανάγκη από έναν καλό Δήμαρχο

Ιάσονας Φωτήλας: Η Πάτρα δεν έχει ανάγκη...

Δήλωση για το "ανεπιθύμητος" του Δημάρχου στο Αμερικανό Πρέσβη

Σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Ιάσονας Φωτήλας αναφέρει: "Η ανάγκη για προσέλκυση στην Ελλάδα μεγάλων ξένων επενδύσεων αναγνωρίζεται από όλους τους πολίτες - ανεξαρτήτως κοινωνικής ομάδας και πολιτικής ένταξης - μία ιδιαίτερα θετική εξέλιξη. Από τη μια θα μειώσει την ανεργία και από την άλλη θα μεταφέρει γνώση νέας τεχνολογίας – κάτι που θα ευνοήσει την πόλη της Πάτρας.

Στο συνέδριο της Παρασκευής 30 Οκτωβρίου που συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Πανεπιστήμιο Πατρών και το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) θα συμμετάσχει και ο πρέσβης των ΗΠΑ στη χώρα μας κ. Πάιατ. Και είναι ευνόητο το ενδιαφέρον, καθώς οι ΗΠΑ, εκτός από στρατηγικός σύμμαχος της χώρας, έχει αποδεδειγμένα δείξει το ενδιαφέρον της για επενδύσεις στη νέα γνώση και τις σύγχρονες τεχνολογίες. Πρόσφατα υπεγράφη συμφωνία για τη δημιουργία κέντρου δεδομένων της γνωστής εταιρείας MICROSOFT και έπεται συνέχεια.

Αντί όμως ο δήμαρχος της πόλης μας ο κ. Πελετίδης που εκπροσωπεί το σύνολο της πόλης να κουβεντιάσει για το πώς η πόλη μας θα καταφέρει να ενταχθεί στον χάρτη των νέων τεχνολογιών, καταφεύγει στα γνωστά τσιτάτα - ανακοινώσεις του προηγούμενου αιώνα - που όχι μόνο έρχονται από το παρελθόν του διχασμού και έχουν οριστικά ηττηθεί αλλά και δεν προσφέρουν καμία πρακτική χρησιμότητα στις νέες και στους νέους της πόλης μας που ψάχνουν εναγωνίως για νέες δουλειές!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο δήμαρχος Πατρέων στέκεται απέναντι στη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών, αρνούμενος να κατανοήσει την εποχή των μεγάλων ανακατατάξεων και το πραγματικό δημόσιο συμφέρον της πόλης και του νομού μας. Και στην υπόθεση της έλευσης του φυσικού αερίου, και στην υλοποίηση του έργου για την αξιοποίηση του θαλάσσιου μετώπου αρνείται ή αδυνατεί να κάνει πράξεις τα αναγκαία για την Πάτρα και τους ανθρώπους της.

Ο ρόλος όμως του δημάρχου της πόλης δεν είναι να χωρίζει, αλλά να ενώνει και να στέκεται αρωγός στην επίλυση των ώριμων αιτημάτων των πολιτών. Η Πάτρα δεν έχει ανάγκη από άλλον ένα καλό κομμουνιστή, έχει ανάγκη από έναν καλό Δήμαρχο!

Δήλωση για την απρόκλητη επίθεση σε δημοσιογράφο και τον εικονολήπτη ανήμερα της επετείου της 28ης Οκτωβρίου στην Πάτρα
 

Είναι πρωτοφανής στα χρονικά η άνανδρη επίθεση αγνώστων κατά του δημοσιογράφου Απόστολου Βουλδή και του εικονολήπτη Κώστα Μαρσέλη. Τέτοιες επιθέσεις δεν μπορούν να γίνουν "αποδεκτές από την κοινωνία της Πάτρας και ειδικά την 28η Οκτωβρίου που σύσσωμος ο ελληνικός λαός είπε το «ΟΧΙ» στον φασισμό και τον ναζισμό.

Οι δράστες πρέπει να βρεθούν και να λογοδοτήσουν".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις