Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επετειακή περιπέτεια για τον Δημοτικό Σύμβουλο Χαρ. Στανίτσα και 2 ακόμα Πατρινούς- Από την πορεία στην... Ασφάλεια

Επετειακή περιπέτεια για τον Δημοτικό Σύ...

ΔΕΙΤΕ τι συνέβη

Τρεις γνωστούς Πατρινούς, μεταξύ των οποίων και τον Δημοτικό Σύμβουλο Πατρέων της παράταξης «σπιράλ», Χαράλαμπο Στανίτσα οδήγησαν στην Ασφάλεια Αστυνομικοί προκειμένου να εξακριβώσουν τα στοιχεία τους.

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη ουσιαστικά μετά το τέλος της πορεία που έκαναν με τα αυτοκίνητά τους από το Παμπελοποννησιακό στάδιο προς τη Γούναρη και τα Ψηλαλώνια.

Όπως εξηγεί μιλώντας στο thebest.gr ο Δημοτικός Σύμβουλος, μια ομάδα φίλων, με τις οικογένειές τους, αποφάσισαν να κάνουν μια πορεία για να τιμήσουν την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Κάποια στιγμή τους σταμάτησαν Αστυνομικοί και ζήτησαν από τον ίδιο και δύο ακόμα συμπολίτες, τον Χρήστο Αδαμόπουλος και τον Δημήτρη Ξάνθη, να τους ακολουθήσουν στην Ερμού.

«Του ρώτησα αν έχουμε κάνει κάτι παράνομο και μας απάντησαν όχι», εξηγεί ο κ. Στανίτσας. Ωστόσο έπρεπε να πάνε μέχρι τα κεντρικά της Αστυνομίας για να αποδείξουν το ποίοι είναι.

«Εμένα, όταν με κατάλαβαν μου είπαν να μην πάω, αλλά δεν μπορούσα να τους αφήσω μόνους. Είχα στο αμάξι και τα 4 από τα 5 παιδιά μου, και όση ώρα μου έκαναν εξακρίβωση περίμεναν μόνα τους μέσα στο αυτοκίνητο έξω, στην Ερμού», συμπληρώνει ο κ. Τσανίτσα για την σημερινής, επετειακή τους περιπέτεια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις