Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοϊός: Κρούσμα σε καφετέρια της Ρήγα Φεραίου- ΔΕΙΤΕ τι αναφέρει ο ιδιοκτήτης

Κορωνοϊός: Κρούσμα σε καφετέρια της Ρήγα...

Σε τεστ θα υποβληθούν όλοι οι εργαζόμενοι

Κρούσμα κορωνοϊού σε κεντρική καφετέρια στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr ένας εργαζόμενος της καφετέριας, το μεσημέρι της Τρίτης, φέρετια να βρέθηκε θετικός σε τεστ κορωνοϊού στο οποίο υπεβλήθη.

Ο εργαζόμενους ενημέρωσε την επιχείρηση με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος να αναζητά πληροφόρηση για το τι πρέπει να κάνει. Σύμφωνα με πληροφορίες επικοινώνησε με τον Σύλλογο Εστίασης και Αναψυχής από όπου τον παρέπεμψαν στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια.

Η οδηγία που έλαβε ήταν να κλείσει και να προχωρήσει σε απολύμανση όλων των χώρων του καταστήματός του. Ωστόσο, μέχρι αργά το απόγευμα το μαγαζί λειτουργούσε κανονικά και τότε πια αποφάσισε ο επιχειρηματίας να κλείσει και να τρέξει όλες τις διαδικασίες που προβλέπονται από το σχετικό πρωτόκολλο.

Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι τα πρωτόκολλα προβλέπουν το άμεσο κλείσιμο ενός καταστήματος με την εξακρίβωση τριών κρουσμάτων κορωνοϊού. Κατά συνέπεια ήταν στη διακριτική ευχέρεια του καταστηματάρχη να κλείσει άμεσα ή όχι. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι άμεσα όλοι οι εργαζόμενοι της καφετέριας θα υποβληθούν σε τεστ κορωνοϊού.

Το μαγαζί τελικά θα παραμείνει κλειστό για τρεις ημέρες. 

Το ίδιο το Beau Rivage σε ανάρτηση που έκανε περίπου στις 20:30 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει τα εξής: 

"Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε κατόπιν πληροφοριών που έχουμε από τον σύλλογο εστίασης ΣΚΕΑΝΑ, από συναδέλφους στον χώρο της εστίασης, αλλά και σε πρόσφατο παράδειγμα του προέδρου μας Σπύρου Στεργίου, ένας από τους συνεργάτες μας ενημέρωσε την επιχείρηση ότι υπάρχει υποψία ότι βρίσκεται θετικός στον Covid 19. Επικοινωνήσαμε άμεσα με τον ΕΟΔΥ όπου μας πληροφόρησαν για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει η επιχείρηση.

Αποφασίζουμε λοιπόν, με δική μας πρωτοβουλία χωρίς να παρουσιάζεται από το προσωπικό μας κάποιο σύμπτωμα, να ακολουθήσουμε το υγειονομικό πρωτόκολλο σε συνεννόηση με τις αρμόδιες υπηρεσίες και να κλείσουμε για το διάστημα 3 (τριών) ημερών έως και την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου. Θα γίνει για ακόμη μια φορά προληπτική μοριακή απολύμανση στο κατάστημα μας, τέστ σε όλο το προσωπικό μας για την διαφύλαξη των πελατών μας και της δημόσιας υγείας.

Ευχαριστούμε". 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις