Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το σωματείο εργαζομένων μιλά για απαράδεκτη τακτική των διοικούντων του Νοσοκομείου "Άγιος Ανδρέας"

Το σωματείο εργαζομένων μιλά για απαράδε...

Με αφορμή πρόσφατες μετακινήσεις που υπήρξαν στο νοσοκομείο

Για απαράδεκτη συμπεριφορά και τακτική των Διοικούντων κάνει λόγο σε ανακοίνωση του το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πατρών, «Ο Ιπποκράτης». Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του Σωματείου «Ιπποκράτης» όπου πρόεδρος είναι ο Κώστας Πετρόπουλος, «αφού “καρατόμησαν” Προϊσταμένη  για  να  βολέψουν ημέτερη κατά παράβαση των κείμενων διατάξεων του άρθρου 18 του Ν. 4492/17 μέσα σε ένα τρίμηνο την “ξανα-καρατομούν” από την θέση της υπευθύνου και την τοποθετούν απλή υπάλληλο στο ΑΡΧΕΙΟ, μετά από 38 Εργάσιμα έτη με σκοπό και στόχο να την οδηγήσουν σε παραίτηση.

Οι προαναφερόμενες, αλλεπάλληλες μετακινήσεις της συγκεκριμένης συναδέλφισσας, που δεν είναι απόρροια καμιάς σχετικής αναφοράς εις βάρος της, καμιάς σχετικής υπηρεσιακής εισήγησης κάτι που δεν υπάρχει σε καμία επιλογή του Διοικητή, φανερώνουν το πογκρόμ των διώξεων που έχουν προετοιμάσει όπως διαλαλούν τα εδώ παπαγαλάκια της Διοίκησης και ήδη έχουν ξεκινήσει να εφαρμόζουν αποσπασματικά και σταδιακά, οι σημερινοί  Διοικούντες του Νοσοκομείου.

Οι οποίοι απ΄ ότι φαίνεται πλέον δεν τους  ενδιαφέρει η εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου αλλά οι διώξεις και ο παραγκωνισμός μη ημετέρων  και βεβαίως το “βόλεμα” των ημετέρων, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις