Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χρ. Μπούρας: Δεν έδιωξα κανέναν από την Εστία- Καλώ τους φοιτητές να συνεργαστούμε

Χρ. Μπούρας: Δεν έδιωξα κανέναν από την ...

Οι απάντηση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών στον Σύλλογο Οικότροφων Εστίας

Τη δική του απάντηση, μέσω του thebest.gr, δίνει ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστος Μπούρας, στον Σύλλογο Οικότροφων Εστίας Πάτρας, ο οποίος εξέδωσε σχετική ανακοίνωση μετά την συνάντησή τους για ζητήματα που απασχολούν την στέγαση των φοιτητών.

Όπως εξηγεί ο κ. Μπούρας κανένας φοιτητής δεν πετάχτηκε έξω από την Εστία και ο ίδιος ζήτησε τη βοήθεια του Συλλόγου προκειμένου να βρεθεί λύση και να μπορούν να βρουν στέγη οι πρωτοετείς του Πανεπιστημίου Πατρών.

Όπως επισημαίνει τους έδωσε μια λίστα με άτομα που έχουν πάρει ήδη το πτυχίο τους και ακόμα φέρονται να κρατούν δωμάτιο στην εστία, ενώ παράλληλα του επισήμανε ότι υπάρχουν και άνθρωποι «φαντάσματα» που δεν δίνουν μαθήματα και δεν έχουν εγγραφεί επί χρόνια.

«Δεν πέταξα κανέναν έξω. Προσπαθώ να βρω μια λύση. Όμως τόνισα ότι όσοι έχουν πάρει πτυχίο ή δεν εμφανίζονται και δεν γράφονται, πρέπει να φύγουν από την εστία. Του ζήτησα να έρθουν να συνεργαστούμε, να λύσουμε το πρόβλημα μαζί. Τους ρώτησα τι να κάνω και πήρα την απάντηση να τους αναζητήσουμε στα τηλέφωνα ή να τους στείλουμε γράμματα ή email… Εγώ είμαι πρόθυμος να κουβεντιάσω με τους εκπροσώπους των φοιτητών όποτε το θέλουμε. Ας έρθουν και αύριο (Τρίτη) στο πλαίσιο της κινητοποίησης που θα κάνουν να συζητήσουμε», τονίζει μεταξύ άλλων ο κ. Μπούρας.

Τέλος αναφορικά με το αίτημα που σχετίζεται με το internet του έθεσαν οι φοιτητές σχολιάζει ότι, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία πλήρωσε για να μπουν όσο το δυνατόν περισσότερα hot spots ώστε να έχουμε δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις